Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Skyros Fest - Παπακωνσταντίνου, Μάλαμας, Χαρούλης, Χαϊνηδες
Μία σειρά επισκέψεων με σκοπό την προσπάθεια ανάδειξης των προβλημάτων σε διάφορες περιοχές, πρόκειται να πραγματοποιήσει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας.
Νίκος Σιόλιας
Νίκος Σιόλιας
Το τμήμα Δικαιοσύνης και Δικαιωμάτων της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, απότελούμενο από τους Νίκο Σιόλια, Σίμωση Γεωργία και Νίκο Ανέστη, παρουσία του Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Υγείας κ. Σταμάτη Βαρδαρού και του κ.Πάνου Λάμπρου μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και του τμήματος Δικαιωμάτων της Κ.Ε., επισκέφτηκαν την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 τις φυλακές Χαλκίδος και τον οικισμό  Χαραυγή του Δήμου της Χαλκίδας, που συμβιώνουν Ρομά και Μη Ρομά. 

Το πρωί έγινε η επίσκεψη στο κατάστημα κράτησης της Χαλκίδας, όπου πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση και καταγραφή των προβλημάτων –αιτημάτων  της Διοίκησης των φυλακών ,των σωφρονιστικών υπαλλήλων και  των κρατουμένων του σωφρονιστικού καταστήματος- τους  οποίους θερμά ευχαριστούμε για την φιλοξενία και τον υποδειγματικό διάλογο. 

Το αίτημα της όσο το δυνατόν γρηγορότερης προώθησης  στην Βουλή,  του νέου Ποινικού και Σωφρονιστικού Κώδικα, είναι το κύριο αίτημα. Ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, η δημιουργία Γυμναστηρίου, γηπέδου Μπάσκετ και σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

Το απόγευμα της ίδια μέρας ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και καταγραφή προβλημάτων στην κοινότητα Χαραυγή τόσο με τους Ρομά όσο και με τους μη Ρομά κατοίκους και ενημερώθηκαν αναφορικά με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για το ζήτημα της ένταξης των Ρομά  -της δημιουργίας οικισμών με όλες τις απαραίτητες υποδομές και υπηρεσίες- υποδομών υγιεινής, ιατρείων και σχολείων-  προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης τόσο των ιδίων όσο και των υπόλοιπων κατοίκων της περιοχής, με την απαραίτητη συνδρομή της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου της Χαλκίδας. Στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. 

Στην αντιπροσωπία συμμετείχαν και οι Κώστας Παππάς- μέλος της Ν.Γ. της Ν.Ε. Εύβοιας και Ζωή Λιβανίου- Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το τμήμα Δικαιοσύνης και Δικαιωμάτων της Ν.Ε. Εύβοιας, θα συνεχίσει αυτές τις δράσεις σ’ όλη την Εύβοια, στην προσπάθεια ανάδειξής των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και την αναζήτηση  πρόσφορων λύσεων σε ζητήματα που ζητούν άμεση λύση, μετά από χρόνια αδιαφορίας,  πολιτικής καπηλείας και κατασπατάλησης ευρωπαϊκών πόρων. 
Δημοφιλή σήμερα

Εκδηλώσεις στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας

Εκδηλώσεις στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας

3/7/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας και ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνουν σ...
Το λαϊκό παραμύθι «Ο λύκος και η αλεπού» από το σύλλογο «το Αλωνάκι» στη Χαλκίδα

Το λαϊκό παραμύθι «Ο λύκος και η αλεπού» από το σύλλογο «το Αλωνάκι» στη Χαλκίδα

17/7/2018
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, από τους μαθητές του 2ου Θερινού...
Ο Πινόκιο «ζωντανεύει» στη Χαλκίδα στο «Ορέστης Μακρής»

Ο Πινόκιο «ζωντανεύει» στη Χαλκίδα στο «Ορέστης Μακρής»

18/7/2018
Την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Ορέστη Μακρή θα παρουσιαστεί το παραμύθι «Πινόκιο»....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας