Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Τη συμβολή και τη συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων μέσω της δημοτικής επιτροπής παιδείας εξήραν οι συντελεστές της διοργάνωσης «Εβδομάδα μαθητικής καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας» το περασμένο Σάββατο 24 Απριλίου στο θέατρο Παπαδημητρίου.

Κατά την διάρκεια των μουσικών δρώμενων από τα γυμνάσια και λύκεια της Χαλκίδας και της ευρύτερης περιοχής ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του Δήμου Χαλκιδέων κ. Σταμάτης Γκάβαλης στον χαιρετισμό που απήφθυνε προς το μαθητόκοσμο, τους γονείς και τους δασκάλους τόνισε τη σημασία και την καταλυτική επίδραση της μουσικής στο κοινωνικό γίγνεσθαι, ειδικότερα όταν η νεολαία αναλαμβάνει τον ρόλο του φορέα των μηνυμάτων που μέσα από την τέχνη ευαισθητοποιούν τον άνθρωπο και συμβάλλουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στην ειρήνη και στην πρόοδο των λαών.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την Δευτέρα το πρωί με παραδοσιακούς χορούς από το πρώτο ΓΕΛ Χαλκίδας και το 6ο Γυμνάσιο καθώς και το θεατρικό «Μια τρελή Πρόεδρος» (1ο ΓΕΛ).

Το θεατρικό του Δ. Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης» παρουσιάστηκε από το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας την ίδια μέρα στις 16:00μ.μ.

Την Τρίτη 26/4/2010 το ΓΕΛ Βασιλικού συνέχισε τις εκδηλώσεις με σύγχρονους χορούς και το Γυμνάσιο Μακρυκάπας συνέχισε με παραδοσιακούς χορούς. Το Γυμνάσιο και το Λύκειο Β. Αυλίδας συνέχισαν με σύγχρονους χορούς.

Η συνεργασία του 2ου και του 4ου ΓΕΛ Χαλκίδας ολοκλήρωσε τα καλλιτεχνικά δρώμενα της ημέρας.

Τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων η Τετάρτη 28/4/2010 όπου το Γυμνάσιο Κριεζών θα παρουσιάσει από το ρεπερτόριο του αρχαίου δράματος την «Ανδρομάχη» ενώ η χορευτική του ομάδα θα παρουσιάσει χορευτικά δρώμενα. Παραδοσιακούς χορούς θα έχουμε αυτή την φορά από το 3ο ΓΕΛ Χαλκίδας.

Οι εκδηλώσεις κλείνουν την Τετάρτη το βράδυ με την ορχήστρα του 7ου Γυμνασίου Χαλκίδας και με ρεπερτόριο από το έντεχνο ελληνικό τραγούδι και το θεατρικό «Μια ημέρα χαράς» από το ΓΕΛ Κύμης.
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας