Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
O Βουλευτής Εύβοιας Γ. Ακριώτης παρευρέθηκε στην επίσημη έναρξη του “Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στις Σταθερές Συγκοινωνίες” που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 στο Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων, στο σταθμό Μετρό Σύνταγμα.
Ακριώτης
Ακριώτης
Με κεντρικό σύνθημα “Η ανακύκλωση βρήκε το… μέσο μεταφοράς της” το ως άνω πρόγραμμα, προϊόν συνεργασίας του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτική Ανακύκλωση με τη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε., έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο διαχρονικά επίκαιρο και παράλληλα ζωτικής και καθοριστικής σημασίας τομέα πολιτικής, αυτόν της προστασίας του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο της προσπάθειας επίτευξης της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής ένας ειδικά διαμορφωμένος συρμός του μετρό θα μεταφέρει το μήνυμα της ανακύκλωσης. 

Στα “Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης” που θα τοποθετηθούν αρχικά στους σταθμούς Μετρό “Δάφνη” και “Δουκίσσης Πλακεντίας”, καθώς και στη στάση του τραμ “Αγία Φωτεινή” οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα ανακύκλωσης με ανταποδοτικό τέλος ένα ευρώ ανά 33 συσκευασίες ή τρία λεπτά ανά 1 συσκευασία και παράλληλα θα συμμετέχουν σε μηναίο διαγωνισμό για 10 δωρεάν προσωποποιημένες μηνιαίες κάρτες, και 100 δωρεάν εισιτήρια διάρκειας 90΄ λεπτών.

Η εν λόγω πρωτοβουλία είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό  και τη στρατηγική επιλογή για προώθηση της κυκλικής οικονομίας, που αποτελεί βασική προτεραιότητα της πολιτικής μας. Δημοφιλή σήμερα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

13/9/2018
Το πρώτο υπαίθριο Φεστιβάλ στον Πεζόδρομο της Ερμού είναι γεγονός....
Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

13/9/2018
Η ταινία «Η καλόγρια» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 20 εώς και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018....
Τον Οκτώβριο το Ιστορικό Παζάρι Αυλωναρίου

Τον Οκτώβριο το Ιστορικό Παζάρι Αυλωναρίου

19/9/2018
Το Ιστορικό Παζάρι του Αυλωναρίου θα πραγματοποιηθεί από τις 7 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2018. ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας