Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Tη Δεύτερα 9 Ιουλίου 2018, υψώθηκε και επίσημα η Γαλάζια Σημαία που απονεμήθηκε στο Τουριστικό Καταφύγιο της Λιναριάς.
Σταμάτης Φτούλης (ΓΔ ΣΝΕ), Μανώλης Μιχάλης (Πρόεδρος ΣΝΕ), Μίλτος Χατζηγιαννάκης (Δήμαρχος Σκύρου), Κυριάκος Αντωνόπουλος (Πρόεδρος Λ.Τ Σκύρου)
Σταμάτης Φτούλης (ΓΔ ΣΝΕ), Μανώλης Μιχάλης (Πρόεδρος ΣΝΕ), Μίλτος Χατζηγιαννάκης (Δήμαρχος Σκύρου), Κυριάκος Αντωνόπουλος (Πρόεδρος Λ.Τ Σκύρου)
Σε μια όμορφη τελετή που συνδιοργάνωσαν τη Δεύτερα 9 Ιουλίου 2018, το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου και η Εταιρεία προστασίας της Φύσης ο Εθνικός Χειριστής του Διεθνούς προγράμματος «Blue Flag», Yψώθηκε και επίσημα η Γαλάζια Σημαία που απονεμήθηκε στο Τουριστικό Καταφύγιο της Λιναριάς.

Την εταιρεία Προστασίας της Φύσης εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της κος Σταμάτης Σκαμπαρδώνης και η υπεύθυνη του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» κα Δαρεία Νεφέλη Βουρδουμπά οι οποίοι και παρουσίασαν video σχετικά με τις δράσεις της εταιρείας και το πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία». Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι Περιβαλλοντική μη Κυβερνητική Οργάνωση Πανελλήνιας εμβέλειας που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Κυριάκος Αντωνόπουλος ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις τις υποδομές του Λιμένα και της συνεργασίας του Λ.Τ Σκύρου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου η οποία αποδείχθηκε καθοριστική για τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις του προγράμματος. Το τουριστικό καταφύγιο της Λιναριάς πιστοποιήθηκε με Γαλάζια Σημαία αφού εκπλήρωσε και τα 38 κριτήρια που απαιτούνται από το πρόγραμμα.

Το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου πέτυχε μια ακόμα Πανελλήνια πρωτιά αφού κατέστη ο πρώτος Δημόσιος Φορέας - διαχειριστής Λιμένα - στην Ελλάδα στον οποίο απονέμεται Γαλάζια Σημαία και το Τουριστικό Καταφύγιο της Λιναριάς είναι ο πρώτος στην Ελλάδα Δημόσιος τουριστικός Λιμένας που κατακτά αυτή τη διάκριση!

Στην τελετή παρέστησαν, ο δήμαρχος Σκύρου κος Μίλτος Χατζηγιαννάκης, Ο Πρόεδρος και στελέχη της Σκύρος Ν.Ε, στελέχη του Λ.Σ Σκύρου, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διευθύντρια του εργαστηρίου Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και επικοινωνίας και υπεύθυνη του προγράμματος «ΣΚΥΡΟΣ» Κωνσταντίνα Σκαναβή, καθηγητές Πανεπιστημίων που διδάσκουν στην 3 θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών εκπαιδευτών του Πανεπιστημίου Αιγαίου που υλοποιείται στο Λιμάνι της Σκύρου, φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου που κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο Λιμάνι της Σκύρου και πλήθος κόσμου.

Η Γαλάζια σημαία στο Τουριστικό καταφύγιο της Λιναριάς αποτελεί μια μεγάλη κατάκτηση, είναι η πρώτη στο Νησί και είναι μια πιστοποίηση ποιότητας που ακτινοβολεί σε ολο το τουριστικό προφίλ της Σκύρου.Δημοφιλή σήμερα

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ιωάννα Δαριβέρη

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ιωάννα Δαριβέρη

19/11/2018
Ανεξαρτητοποιήθηκε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Θανάση Ζεμπίλη «Γέφυρα στο Μέλλον», Ιωάννα Δαριβέρη....
Διήμερο πανηγυρικών ιερών ακολουθιών στην ενορία του Αγίου Νικολάου Χαλκίδος

Διήμερο πανηγυρικών ιερών ακολουθιών στην ενορία του Αγίου Νικολάου Χαλκίδος

17/11/2018
Η Μητρόπολη Χαλκίδας ανακοίνωσε διήμερο πανηγυρικών ιερών ακολουθιών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ...
Η θεατρική παράσταση «Σαμοθράκης Νήματα» έρχεται στη Χαλκίδα

Η θεατρική παράσταση «Σαμοθράκης Νήματα» έρχεται στη Χαλκίδα

19/11/2018
Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018 θα έρθει στην πόλη της Χαλκίδας, η θεατρική παράσταση «Σαμοθράκης Νήματα»....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας