Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Tη Δεύτερα 9 Ιουλίου 2018, υψώθηκε και επίσημα η Γαλάζια Σημαία που απονεμήθηκε στο Τουριστικό Καταφύγιο της Λιναριάς.
Σταμάτης Φτούλης (ΓΔ ΣΝΕ), Μανώλης Μιχάλης (Πρόεδρος ΣΝΕ), Μίλτος Χατζηγιαννάκης (Δήμαρχος Σκύρου), Κυριάκος Αντωνόπουλος (Πρόεδρος Λ.Τ Σκύρου)
Σταμάτης Φτούλης (ΓΔ ΣΝΕ), Μανώλης Μιχάλης (Πρόεδρος ΣΝΕ), Μίλτος Χατζηγιαννάκης (Δήμαρχος Σκύρου), Κυριάκος Αντωνόπουλος (Πρόεδρος Λ.Τ Σκύρου)
Σε μια όμορφη τελετή που συνδιοργάνωσαν τη Δεύτερα 9 Ιουλίου 2018, το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου και η Εταιρεία προστασίας της Φύσης ο Εθνικός Χειριστής του Διεθνούς προγράμματος «Blue Flag», Yψώθηκε και επίσημα η Γαλάζια Σημαία που απονεμήθηκε στο Τουριστικό Καταφύγιο της Λιναριάς.

Την εταιρεία Προστασίας της Φύσης εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της κος Σταμάτης Σκαμπαρδώνης και η υπεύθυνη του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» κα Δαρεία Νεφέλη Βουρδουμπά οι οποίοι και παρουσίασαν video σχετικά με τις δράσεις της εταιρείας και το πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία». Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι Περιβαλλοντική μη Κυβερνητική Οργάνωση Πανελλήνιας εμβέλειας που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Κυριάκος Αντωνόπουλος ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις τις υποδομές του Λιμένα και της συνεργασίας του Λ.Τ Σκύρου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου η οποία αποδείχθηκε καθοριστική για τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις του προγράμματος. Το τουριστικό καταφύγιο της Λιναριάς πιστοποιήθηκε με Γαλάζια Σημαία αφού εκπλήρωσε και τα 38 κριτήρια που απαιτούνται από το πρόγραμμα.

Το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου πέτυχε μια ακόμα Πανελλήνια πρωτιά αφού κατέστη ο πρώτος Δημόσιος Φορέας - διαχειριστής Λιμένα - στην Ελλάδα στον οποίο απονέμεται Γαλάζια Σημαία και το Τουριστικό Καταφύγιο της Λιναριάς είναι ο πρώτος στην Ελλάδα Δημόσιος τουριστικός Λιμένας που κατακτά αυτή τη διάκριση!

Στην τελετή παρέστησαν, ο δήμαρχος Σκύρου κος Μίλτος Χατζηγιαννάκης, Ο Πρόεδρος και στελέχη της Σκύρος Ν.Ε, στελέχη του Λ.Σ Σκύρου, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διευθύντρια του εργαστηρίου Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και επικοινωνίας και υπεύθυνη του προγράμματος «ΣΚΥΡΟΣ» Κωνσταντίνα Σκαναβή, καθηγητές Πανεπιστημίων που διδάσκουν στην 3 θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών εκπαιδευτών του Πανεπιστημίου Αιγαίου που υλοποιείται στο Λιμάνι της Σκύρου, φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου που κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο Λιμάνι της Σκύρου και πλήθος κόσμου.

Η Γαλάζια σημαία στο Τουριστικό καταφύγιο της Λιναριάς αποτελεί μια μεγάλη κατάκτηση, είναι η πρώτη στο Νησί και είναι μια πιστοποίηση ποιότητας που ακτινοβολεί σε ολο το τουριστικό προφίλ της Σκύρου.Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ mo...
Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

15/2/2019
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και συναδέλφων μηχανικών, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 20:00 στην...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας