Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Tη Δεύτερα 9 Ιουλίου 2018, υψώθηκε και επίσημα η Γαλάζια Σημαία που απονεμήθηκε στο Τουριστικό Καταφύγιο της Λιναριάς.
Σταμάτης Φτούλης (ΓΔ ΣΝΕ), Μανώλης Μιχάλης (Πρόεδρος ΣΝΕ), Μίλτος Χατζηγιαννάκης (Δήμαρχος Σκύρου), Κυριάκος Αντωνόπουλος (Πρόεδρος Λ.Τ Σκύρου)
Σταμάτης Φτούλης (ΓΔ ΣΝΕ), Μανώλης Μιχάλης (Πρόεδρος ΣΝΕ), Μίλτος Χατζηγιαννάκης (Δήμαρχος Σκύρου), Κυριάκος Αντωνόπουλος (Πρόεδρος Λ.Τ Σκύρου)
Σε μια όμορφη τελετή που συνδιοργάνωσαν τη Δεύτερα 9 Ιουλίου 2018, το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου και η Εταιρεία προστασίας της Φύσης ο Εθνικός Χειριστής του Διεθνούς προγράμματος «Blue Flag», Yψώθηκε και επίσημα η Γαλάζια Σημαία που απονεμήθηκε στο Τουριστικό Καταφύγιο της Λιναριάς.

Την εταιρεία Προστασίας της Φύσης εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της κος Σταμάτης Σκαμπαρδώνης και η υπεύθυνη του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» κα Δαρεία Νεφέλη Βουρδουμπά οι οποίοι και παρουσίασαν video σχετικά με τις δράσεις της εταιρείας και το πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία». Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι Περιβαλλοντική μη Κυβερνητική Οργάνωση Πανελλήνιας εμβέλειας που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Κυριάκος Αντωνόπουλος ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις τις υποδομές του Λιμένα και της συνεργασίας του Λ.Τ Σκύρου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου η οποία αποδείχθηκε καθοριστική για τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις του προγράμματος. Το τουριστικό καταφύγιο της Λιναριάς πιστοποιήθηκε με Γαλάζια Σημαία αφού εκπλήρωσε και τα 38 κριτήρια που απαιτούνται από το πρόγραμμα.

Το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου πέτυχε μια ακόμα Πανελλήνια πρωτιά αφού κατέστη ο πρώτος Δημόσιος Φορέας - διαχειριστής Λιμένα - στην Ελλάδα στον οποίο απονέμεται Γαλάζια Σημαία και το Τουριστικό Καταφύγιο της Λιναριάς είναι ο πρώτος στην Ελλάδα Δημόσιος τουριστικός Λιμένας που κατακτά αυτή τη διάκριση!

Στην τελετή παρέστησαν, ο δήμαρχος Σκύρου κος Μίλτος Χατζηγιαννάκης, Ο Πρόεδρος και στελέχη της Σκύρος Ν.Ε, στελέχη του Λ.Σ Σκύρου, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διευθύντρια του εργαστηρίου Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και επικοινωνίας και υπεύθυνη του προγράμματος «ΣΚΥΡΟΣ» Κωνσταντίνα Σκαναβή, καθηγητές Πανεπιστημίων που διδάσκουν στην 3 θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών εκπαιδευτών του Πανεπιστημίου Αιγαίου που υλοποιείται στο Λιμάνι της Σκύρου, φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου που κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο Λιμάνι της Σκύρου και πλήθος κόσμου.

Η Γαλάζια σημαία στο Τουριστικό καταφύγιο της Λιναριάς αποτελεί μια μεγάλη κατάκτηση, είναι η πρώτη στο Νησί και είναι μια πιστοποίηση ποιότητας που ακτινοβολεί σε ολο το τουριστικό προφίλ της Σκύρου.Δημοφιλή σήμερα

Η θεατρική παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» στη Χαλκίδα

Η θεατρική παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» στη Χαλκίδα

16/7/2018
Η θρυλική κωμωδία των Σακελλαρίου και Γιαννακόπουλου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, έρχεται στη Χαλκίδα....
Προκήρυξη για εκποίηση αλιευτικών εργαλείων από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας

Προκήρυξη για εκποίηση αλιευτικών εργαλείων από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας

15/7/2018
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας προκηρύσσει τη διεξαγωγή πρόχειρου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκποίησ...
Το λαϊκό παραμύθι «Ο λύκος και η αλεπού» από το σύλλογο «το Αλωνάκι» στη Χαλκίδα

Το λαϊκό παραμύθι «Ο λύκος και η αλεπού» από το σύλλογο «το Αλωνάκι» στη Χαλκίδα

17/7/2018
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, από τους μαθητές του 2ου Θερινού...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας