Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Επιμελητήριο Ευβοίας σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EARLY WARNING EUROPE, προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη στις επιχειρήσεις.
φορολογία Επιμελητήριο
φορολογία Επιμελητήριο
Το πρόγραμμα «Έγκαιρη Προειδοποίηση» αποσκοπεί στην παροχή ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις από 0-50 άτομα προσωπικό, που έχουν προβλήματα βιωσιμότητας με σκοπό την διάσωση ή και την αναδιάρθρωσή τους.

Οι ΔΩΡΕΑΝ παρεχόμενες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Ευβοίας, αφορούν σε: αρχική ανάλυση, αξιολόγηση και διάγνωση της υφιστάμενης κατάστασής τους και στη συνέχεια, συμβουλευτική υποστήριξή τους για την υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών με σκοπό την διάσωσή τους ή /και την ανάπτυξή τους.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του προγράμματος είναι:

α) διάρκειας 15 ωρών στο πρώτο στάδιο της διάγνωσης (ανάλυση και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης των επιχειρήσεων) και της παροχής πρόσθετης πληροφόρησης και

β) έως και 6 μήνες συμβουλευτική υποστήριξη, με περιοδικές συναντήσεις/επαφές με την καθοδήγηση από τον/τους κατάλληλο/ους Μέντορα/ες.

Το Επιμελητήριο Ευβοίας σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EARLY WARNING EUROPE, προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη στις επιχειρήσεις για την:

α) ανάλυση, αξιολόγηση, διάγνωση της υφιστάμενης κατάστασης της επιχείρησής σας με εξειδικευμένους διαγνώστες επιχειρηματικούς συμβούλους

β) καθοδήγηση για τη λήψη ορθολογικών αποφάσεων σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες, Εθελοντές Μέντορες.

γ) παροχή νομικών συμβουλών για την αντιμετώπιση δυσχερειών (Εξωδικαστικός, κόκκινα δάνεια, νόμος Κατσέλη).

Οι επιχειρήσεις υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ στο πρόγραμμα.

Κατεβάστε και συμπληρώστε την έντυπη αίτηση ή υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας εδώ https://bit.ly/2ujeEYc

* Άμεσα επικοινωνεί μαζί τους ένα εξειδικευμένο στέλεχος και τους επισκέπτεται , για να πραγματοποιήσει την διάγνωση της κατάστασης.

* Έμπειρος εμπειρογνώμονας /μέντορας που εξειδικεύεται στους τομείς στους οποίους έχουν ανάγκη υποστήριξης, συνδέεται μαζί τους και τους συμβουλεύει από έναν έως και έξι μήνες, (με περιοδικές συναντήσεις/επαφές).

* Εάν έχουν υποχρεώσεις προς τις τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία, την εφορία κλπ ο νομικός σύμβουλος συνεργάζεται μαζί τους για την εξεύρεση της καταλληλότερης λύσης, πριν τους συνδέσουμε με εξειδικευμένο μέντορα (πρώην στελέχη τραπεζών, εφοριών, ασφαλιστικών ταμείων, επιχειρήσεων κλπ).

Για περισσότερες πληροφορίες τα μέλη του Επιμελητηρίου Ευβοίας μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ευβοίας: Ελ. Βενιζέλου 12, 34100 Χαλκίδα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:2221 086452, 23510 (ΕΣΩΤ. 5 ή 6).

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Υπεύθυνο προγράμματος, κ. Σύρο Κοσκοβόλη στα τηλέφωνα: 210-3380279, 210-3380210, 210-3380236.
Δημοφιλή σήμερα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

19/10/2018
Τάξεις υποδοχής μαθητών, θα έχουν από φέτος το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας....
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...
Η χώρα όμηρος του Πάνου του Καμμένου

Η χώρα όμηρος του Πάνου του Καμμένου

18/10/2018
Το δικό του σχόλιο έκανε ο Πολιτικός επιστήμων και εκλεγμένος από το μητρώο της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης, σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από τον Πάνο Καμμένο....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας