Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μετά τα πρώτα εγκαίνια της Τοπικής Ομάδας Υγείας στη Δροσιά, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης, μιλάει για την υλοποίηση του οράματος για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η οποία συνεχίζεται με την ίδρυση των Τοπικών Μονάδων Υγείας, οι οποίες είναι στελεχωμένες με ιατρικό και λοιπό υγειονομικό προσωπικό και πλήρως εξοπλισμένες.
Εγκαίνια της Τοπικής Ομάδας Υγείας στη Δροσιά
Εγκαίνια της Τοπικής Ομάδας Υγείας στη Δροσιά
Η ίδρυση και λειτουργία αυτών των μονάδων έρχεται για να καλύψει μια από τις κρισιμότερες ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αυτή της ύπαρξης ενός οργανωμένου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα.  Η κάλυψη αυτού του κενού τέθηκε εξαρχής ως μία από τις βασικές προτεραιότητες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας. Η λειτουργία των ΤΟ.Μ.Υ. σηματοδοτεί την παροχή προληπτικής, δωρεάν, καθολικής, κατάλληλης και αποτελεσματικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον πληθυσμό.

Δεν σταματάμε όμως εδώ ήδη είναι έτοιμο το TOMY στο Βασιλικό ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται και παραδίδονται στους συμπολίτες μας ακόμα 2 μονάδες ΤΟΜΥ στο Δήμο Χαλκίδας (Αρτάκη & Αυλίδα).
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/3/2019
Η ταινία «Εμείς» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 21 έως και την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019....
Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

22/3/2019
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδος θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CA...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας