Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Για το πρόβλημα στις πληρωμές των προγραμμάτων 18μηνης μερικής απασχόλησης και στην τακτική επιχορήγηση των σχολείων απαντά ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης σε σχετική ανακοίνωσή του.

Σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει για την πληρωμή των εργαζομένων μερικής απασχόλησης στο Δήμο Χαλκιδέων, σας γνωρίζουμε ότι:
Τα 18μηνα αυτά προγράμματα, λειτουργούν σ’ όλη την Ελλάδα χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Εσωτερικών, χωρίς καμία συμμετοχή των Δήμων.
Τόσο ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης όσο και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου έχουν κατ’ επανάληψη παρέμβει προς το ΥΠ.ΕΣ. για την ενεργοποίηση της χρηματοδότησης.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχο πρόβλημα έχει προκύψει από τις αρχές του έτους με την είσπραξη της τακτικής επιχορήγησης, που αφορά στις λειτουργικές δαπάνες των σχολικών μονάδων της πόλης μας. Και εδώ, κατόπιν πιέσεων, δημοσίευσης στα ΜΜΕ και επιστολών του Δημάρχου Χαλκιδέων Θ. Ζεμπίλη και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής, Στ. Γκάβαλη προς την Υπουργό Παιδείας, απεστάλη προ μιας εβδομάδας μια μικρή προκαταβολή από το συνολικό ποσό της πρώτης δόσης για το έτος 2010, που συνήθως η κατανομή της στα σχολεία, γινόταν τέλη Ιανουαρίου.

Τα ζητήματα αυτά, θα συζητηθούν κατά την αυριανή συνεδρίαση της ΤΕΔΚΕ.
Δημοφιλή σήμερα

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας