Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Έξι Δήμους προβλέπει η νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση για το Νομό Βοιωτίας, ενώ ο Δήμος Αράχοβας χαρακτηρίζεται ως ορεινός.
Α. Συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:
1. Δήμος Τανάγρας με έδρα το Σχηματάρι αποτελούμενος από τους δήμους α. Σχηματαρίου, β. Οινοφύτων, γ. Τανάγρας και δ. Δερβενοχωρίων, οι οποίοι καταργούνται.
2. Δήμος Θηβαίων με έδρα τη Θήβα αποτελούμενος από τους δήμους α. Θηβαίων β. Θίσβης, γ. Βαγίων δ. Πλαταιών, οι οποίοι καταργούνται.
3. Δήμος Αλιάρτου με έδρα την Αλίαρτο αποτελούμενος από τους δήμους α. Αλιάρτου β.Θεσπιέων, οι οποίοι καταργούνται.
4. Δήμος Ορχομενού με έδρα τον Ορχομενό αποτελούμενος από τους δήμους α. Ορχομενού, β. Ακραιφνίας, οι οποίοι καταργούνται.
5. Δήμος Λεβαδέων με έδρα τη Λιβαδειά αποτελούμενος από τους δήμους α. Λεβαδέων β.Χαιρωνείας γ. Δαύλειας δ. Κορώνειας και τη κοινότητα Κυριακίου, οι οποίοι καταργούνται.
6. Δήμος Αράχοβας με έδρα το Δίστομο αποτελούμενος από τους δήμους α. Αραχόβης β.Διστόμου και τη κοινότητα Αντικύρας, οι οποίοι καταργούνται.
Β. Ο Δήμος Αράχοβας χαρακτηρίζεται ως ορεινόςΚάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[3]
Λιαταναιος (29/4/2010 12:30:06 μμ)
Τι να πει κανείς Θα οδηγηθούμε σύντομα σε νέο Καλλικράτη - Καποδίστρια - ΧΧΧΧΧ, καθώς με αυτό το σχήμα ικανοποιούνται μόνο πολιτικοί εταίροι. Δεν υπάρχει βιωσιμότητα σε αυτούς τους Δήμους. Το μοντέλο 2 Δήμων στη Βοιωτία ήταν και το πιο αξιόλογο. Δυστυχώς όμως η μικροψυχία των πολιτικών μας και η απώλεια τοπικής σίτισης από δημαρχίσκους υπερίσχυσε της λογικής. Κρίμα.
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (1/5/2010 9:43:17 μμ)
Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΣΥΡΙΚΝΩΘΗΚΕ ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.
a (28/1/2011 5:48:57 μμ)
thivaios
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας