Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για την καθυστέρηση της υλοποίησης του έργου της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ρίχνει ευθύνες σε εκείνους που δε θέλουν να προχωρήσει το έργο.
Δημοτική Αγορά
Δημοτική Αγορά
Ο Χρήστος Παγώνης έριξε τα βέλη του απέναντι σε όσους δε θέλουν να προχωρήσει το έργο της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας.

Η δήλωση του Δημάρχου Χαλκιδέων: 

Η αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας αποτελεί μια αυτονόητη και επείγουσα ανάγκη. 30 χρόνια στην πλάτη κάθε Χαλκιδέου παίχτηκαν πολλά πολιτικά παιχνίδια. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι καθημερινά.

Μια αποκαρδιωτική εικόνα στοιχειώνει το κέντρο της πόλης μας. Για πόσο ακόμα μπορούμε να ανεχτούμε αυτή την κατάντια;

Προσωπικά, έθεσα απο την πρώτη στιγμή και πριν ακόμα αναλάβω επίσημα την μεγάλη ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Χαλκιδέων τον μεγάλο στόχο της αποκατάστασης και ανάδειξης της Δημοτικής Αγοράς και του ιστορικού κέντρου της Χαλκίδας. 

Στα 4 αυτά χρόνια πραγματοποιήσαμε όσα δεν έκανε καμία δημοτική αρχή τα τελευταία 30. Τα εμπόδια φάνταζαν αξεπέραστα. Η γραφειοκρατία επίσης. Σφίγγαμε τα δόντια και συνεχίζαμε με πείσμα για τον αυτονόητο στόχο. 

Σήμερα,μετά απο πολλές καθυστερήσεις, είμαστε ένα βήμα πριν την δημοπράτηση του έργου. Σε αυτή την ύστατη στιγμή, η γνωστή ομάδα "πολιτών" και όσοι κρύβονται πίσω απο αυτή θεώρησαν σκόπιμο για το καλό των μικροπολιτικών συμφερόντων που υπηρετούν να καθυστερήσουν ξανά την οριστική έγκριση των μελετών αποκατάστασης.

Είναι πράγματι κρίμα μια ολόκληρη πόλη να είναι έρμαιο αυτών των αναχρονιστικών και εκδικητικών λογικών. Απέναντι σε όσους δεν θέλουν να προχωρήσει το έργο της Αγοράς και στην ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού που προφανώς τους υποστηρίζει, πρέπει να σταθούμε ενωμένοι και μια ενιαία φωνή να πούμε φτάνει πια. 

 Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε, με όνομα και επώνυμο, να πάρουμε ξεκάθαρη θέση όλοι, να βγουν όλα στο φως. Φτάνει πια!Σχετικά άρθρα

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας