Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η περιπέτεια του έργου: «Αποκατάσταση κατολισθήσεων οδού Αγ. Δημήτριος-Καλλιανοί» και του δρόμου Άγ. Δημήτριος-Καλλιανοί έληξε οριστικά και αμετάκλητα, όπως δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου.
Σίμος Κεδίκογλου
Σίμος Κεδίκογλου

Το έργο θα εκτελεστεί από τη ΔΕΚΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην οποία δόθηκε εντολή από την Προϊσταμένη Αρχή να κατακυρωθεί η δημοπρασία και να συνταχθεί και να σταλεί η σύμβαση για προσυμβατικό έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Μετά την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα συνταχθεί η οριστική σύμβαση για την κατασκευή του έργου.
Η Νομαρχία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες της περιοχής έχουν χρέος να συνταχθούν και να αξιώσουν το ποσοστό της έκπτωσης του εν λόγω έργου, που είναι το ήμισυ περίπου του προϋπολογισμού, να διατεθεί για τη διάνοιξη της οδού από Καλλιανούς προς Αμυγδαλιά.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο και με τη διάθεση των 3,5 εκ. ευρώ του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τη βελτίωση της οδοποιίας από Κάρυστο μέχρι Αμυγδαλιά θα έχουμε μία πρώτη καλή εικόνα για το οδικό δίκτυο της Νοτίου Καρυστίας, του Κάβο Ντόρο.
Σύντομα θα παραδεχτούν όλοι ότι η περιοχή του Κάβο Ντόρο είναι μία αξιοζήλευτη και μεγάλη πηγή τουριστικής αξίας. Ο Κάβο Ντόρος, όταν ολοκληρωθούν τα έργα θα είναι μία χρυσότοκος «όρνιθα» για όλη τη Νότια Καρυστία.


 
Δημοφιλή σήμερα

Εντάχθηκε το έργο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκ. ευρώ

Εντάχθηκε το έργο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκ. ευρώ

10/12/2018
Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη, εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 15 ...
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

10/12/2018
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια, προχώρησε σε ...
Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

10/12/2018
Ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνεργασία με την ομάδα φιλαναγνωσίας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας