Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ως φιέστα χαρακτήρισαν οι Βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ακριώτης και Τάσος Πρατσόλης τη συγκέντρωση Διαμαρτυρίας του Δήμου Χαλκιδέων για τη Δημοτική Αγορά Χαλκίδας.
Δημοτική Αγορά
Δημοτική Αγορά
Σε κοινή ανακοίνωση τους οι Βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ακριώτης και Τάσος Πρατσόλης, χαρακτήρισαν ως «Φιέστα για τη Δημοτική Αγορά προς αναζήτηση Ψηφοφόρων», τη συγκέντρωση Διαμαρυρίας που οργανώνει ο Δήμαρχος, Χρήστος Παγώνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βουλευτών:

Η αυριανή κινητοποίηση του Δημάρχου, ενάντια στο Υπουργείο Πολιτισμού, γιατί δήθεν δεν υπογράφει το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων αδειοδότηση, με ό,τι το σχέδιο του μελετητή προβλέπει, είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Tο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων έχει υποχρέωση με βάση αυτά που προτείνει η μελέτη να ελέγξει δι’ αυτοψίας και στη συνέχεια να αδειοδοτήσει  λαμβάνοντας υπόψη ότι η Δημοτική Αγορά Χαλκίδας έχει κριθεί ως διατηρητέο μνημείο.  

Όπως ελέχθη και στο Δημοτικό Συμβούλιο, το Υπουργείο πολιτισμού σύμφωνα με τον προγραμματισμό του, την επόμενη βδομάδα θα στείλει επιτροπή για αυτοψία. 

Ας σταματήσει ο Δήμαρχος τις «ηρωικές του εξάρσεις» και ας φροντίσει να κάνει γνωστό δημόσια τι προτείνει η μελέτη για καθαιρέσεις κατεδαφίσεις ή άλλες παρεμβάσεις στην αγορά. Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας