Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Ευαγγελία Μιμίκου, δικηγόρος, γράφει για τη ζωή των νέων παιδιών τονίζοντας ότι η επόμενη κυβέρνηση πρέπει και οφείλει να ρίξει όλους τους προβολείς πάνω στα νέα παιδιά.
Ευαγγελία Μιμίκου
Ευαγγελία Μιμίκου
Τα νέα παιδιά είναι έξυπνα, ψύχραιμα, λογικά, υποστηρικτικά, εργατικά, συνετά, συγκροτημένα, σοβαρά, με άποψη, είναι το πιο δύσκολο κοινό για τα κόμματα και τους πολιτικούς. Σπουδάζουν και δουλεύουν όπου υπάρχει δουλειά, με λίγα χρήματα, ανασφάλιστα, ντύνονται φτηνά, γκουγκλάρουν, βγάζουν shelfie, μας βγάζουν τη γλώσσα με χαριτωμένο κυνισμό, είναι ρεαλιστές και πραγματιστές και δεν έχουν βαρίδια ούτε δουλείες (κομματικές, ιδεολογικές κ.λ.π.). Είναι ανοιχτά στον σύγχρονο κόσμο, παίζουν στα δάκτυλα την τεχνολογία, πληροφορική και τα social media, τρώνε "βρώμικα", καπνίζουν ελάχιστα, ερωτεύονται, πίνουν με φίλους. 

Τα νέα παιδιά γίνονται οι καλύτεροι σύμβουλοι των γονιών τους, αναλαμβάνουν ευθύνες, νοιάζονται για την οικογένεια, σκέπτονται, συζητούν μεταξύ τους τα πάντα, αθλούνται, πηγαίνουν κινηματογράφο, ασχολούνται με την τέχνη, ακούν και παίζουν μουσική, είναι αυστηροί κριτές της πολιτικής και των πολιτικών, παρακολουθούν τις εξελίξεις στον κόσμο, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς εμμονές, χωρίς ιδεολογίες παρωχημένες. 

Τα νέα παιδιά δυσανασχετούν με το άθλιο εκπαιδευτικό σύστημα και αντιλαμβάνονται πλήρως ότι δεν αποτελούν προτεραιότητα για το πολιτικό σύστημα, αλλά αντιμετωπίζονται από αυτό, ως υποψήφιοι ψηφοφόροι και υποψήφια μέλη κομματικών νεολαίων και οργανώσεων.   

Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει και οφείλει να ρίξει όλους τους προβολείς πάνω στα νέα παιδιά, διότι το αξίζουν, το δικαιούνται και είναι αυτά που θα τραβήξουν τη χώρα μπροστά. 

Προσωπικά έχω πίστη στα νέα παιδιά, τ'αφουγκράζομαι και τ'ακούω. Τα νέα παιδιά είναι το μέλλον και πρέπει να ποντάρουμε σ'αυτά, είναι η μόνη μας επιλογή και ελπίδα.

Ευαγγελία Μιμίκου
Δικηγόρος Παρ’Αρείω ΠάγωΔημοφιλή σήμερα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

13/9/2018
Το πρώτο υπαίθριο Φεστιβάλ στον Πεζόδρομο της Ερμού είναι γεγονός....
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας