Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

"Νέο Δάνειο 2,5 εκατ.ευρώ παίρνει η Δ.Ε.Υ.Α.Χ.!!! Δεν ξέρουν πόσα και σε ποιους χρωστάνε!!!" δηλώνει ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και κάνει νέα καταγγελία για τη ΔΕΥΑΧ.

Τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2010 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας και με 3 ψήφους υπέρ (Ρουσόπουλος, Ψυχογιού, Μηναδάκης), 2 ψήφους κατά (Μπαντούνας, Κούκουρας) και 4 απόντες!! (Ζεμπίλης, Αγγέλου, Αλιακίζογλου, Μέργου), αποφασίστηκε η έναρξη διαδικασίας για λήψη νέου δανείου ύψους 2,5 εκατ. e!!!
Η αρχική εισήγηση του Γενικού Δ/ντή έκανε λόγο για δάνειο ύψους 5 εκατ. e, ενώ ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ αντιπρότεινε τη λήψη δανείου ύψους 2,5 εκατ. e !!! Οι προτάσεις διατυπώθηκαν χωρίς να υπάρχει οικονομικοτεχνική εισήγηση, για το πόσα ακριβώς χρειάζεται η Επιχείρηση, αφού όπως κατατέθηκε στη συνεδρίαση και επιβεβαιώνεται από την εσωτερική αλληλογραφία, δεν γνωρίζουν με ακρίβεια πόσα και πού χρωστάει η ΔΕΥΑΧ!!!
Η Δημοτική Αρχή του κ. Ζεμπίλη κ α τ ό ρ θ ω σ ε μια υγιή και αξιόπιστη επιχείρηση που παρουσίασε κέρδη 3 εκατ. euro την προηγούμενη τετραετία, να την οδηγήσει σχεδόν σε χρεοκοπία και να δανείζεται συνεχώς για να καλύψει τις υποχρεώσεις της.
Μετά τις αποδείξεις δαπανών που ξεπέρασαν τις 300.000 e., μέσα σε μια τριετία,
μετά τα bonus των 500 e στα διευθυντικά στελέχη, που δίνονταν χωρίς απόφαση του Δ.Σ.
μετά την καταγγελία του Σωματείου για τη λειτουργία των Νεροτσουληθρών από ιδιώτη που καρπωνόταν τα έσοδα μετά τις 7 μμ.
μετά τις νέες αποκαλύψεις ότι διακινήθηκε ποσό πάνω από 170.000 e το 2009, χωρίς αντίστοιχη απόφαση του Δ.Σ. στις Νεροτσουλήθρες,
μετά από το τραγικό λάθος να μην στείλουν για προσυμβατικό έλεγχο τη σύμβαση με τον Ενιαίο Σύνδεσμο, που είχε ως αποτέλεσμα να «στερηθεί» η ΔΕΥΑΧ 1,6 εκατ. e ,
μετά την κοινοποίηση δικαστικών αποφάσεων για δυνατότητα κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων της Επιχείρησης.
μετά από όλα αυτά, δεν νομίζω πως υπάρχει άλλος πιο κατάλληλος χαρακτηρισμός από εκείνον που ήδη τους έχει αποδοθεί: Α ν ί κ α ν ο ι και Ε π ι κ ί ν δ υ ν ο ι !!!
Δημοφιλή σήμερα

Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι από τη Δημοτική Χορωδία «Δώδεκα Απόστολοι» στην Αρτάκη

Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι από τη Δημοτική Χορωδία «Δώδεκα Απόστολοι» στην Αρτάκη

22/9/2018
Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε συναυλία με τη δημοτική χορωδία «Δ...
Πανηγυρίζει για δεύτερη φορά ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος στο Προκόπι

Πανηγυρίζει για δεύτερη φορά ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος στο Προκόπι

24/9/2018
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, εορτάζει τη δεύτερη ετήσια Πανήγυρη του, το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, σ...
Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην μικρή Ενορία της Γαλατσώνας Ιστιαίας

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην μικρή Ενορία της Γαλατσώνας Ιστιαίας

24/9/2018
Από νωρίς το πρωί οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού, με τον ιερέα τους π. Ιωάννη Σούρα, προσήλθαν στον Ιερό Ναό, ώστε να υ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας