Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την υποψηφιότητα του ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης.
Ο Δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης
Ο Δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης
Οι φήμες για την διεκδίκηση της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από τον νυν Δήμαρχο Σκύρου προϋπήρχαν και ο Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης στην τηλεφωνική του επικοινωνία με το Eviaportal επιβεβαίωσε την πρόθεση του να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2019,  ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Περιφέρεια δεν είναι εύκολη υπόθεση, είναι ένα έργο πολύ σημαντικό, απαιτεί γνώσεις και χρειάζεται ένα σύμπλεγμα πολλών ανθρώπων και ηλικιών.

Οι προοπτικές που υπάρχουν μέσα από την ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση σε επίπεδο περιφέρειας είναι σημαντικές και κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ, δήλωσε ο κ. Χατζηγιαννάκης.


Στην σύντομη επικοινωνία που είχαμε μαζί του, έθεσε και τις προτεραιότητες σε σχέση με την Περιφέρεια.

1. Την εξυγίανση και ανάπτυξη του Ασωπού που θα δώσει άλλη δυναμική, νέες εταιρείες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για επενδύσεις  ένα σημαντικό έργο που θα αλλάξει τα δεδομένα. Ο κ. Χατζηγιαννάκης τόνισε ιδιαίτερα το σημαντικό έργο του νυν Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη για την εξυγίανση του Ασωπού.

2. Την ανάπτυξη του τουρισμού όλο το χρόνο στη Στερεά Ελλάδα και ιδιαίτερα το νόμο Ευρυτανίας που περιλαμβάνει πολλές  δραστηριότητες για όλο το χρόνο χάρη στα φαράγγια, τους εντυπωσιακούς καταρράκτες, τα πυκνά δάση και τα ορμητικά ποτάμια.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας