Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στην τελετή έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Bocce Special Olympics «Χαλκίδα 2018», παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 στην παραλία Χαλκίδας.
Ο Φάνης Σπανός στην τελετή έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Bocce Special Olympics «Χαλκίδα 2018»
Ο Φάνης Σπανός στην τελετή έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Bocce Special Olympics «Χαλκίδα 2018»
Στους Πανελλήνιους Αγώνες Bocce, που συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνεργασία του Δήμου Χαλκιδέων και τη συνδρομή πολλών εθελοντών, συμμετέχουν 50 αθλητές από τα προπονητικά προγράμματα των Νομών Θεσσαλονίκης, Τρικάλων, Αττικής και Εύβοιας συνοδευόμενοι από 20 έμπειρους προπονητές των Special Olympics.

Οι αθλητές θα διαγωνιστούν στο Bocce, ένα άθλημα που δίνει τη δυνατότητα στα άτομα με νοητική αναπηρία να αναπτύξουν τις σωματικές τους ικανότητες και να καλλιεργήσουν το πνεύμα τους. 

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Φάνης Σπανός, μεταξύ άλλων είπε: 

«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή που φιλοξενούμε πανελλήνιους αγώνες των Special Olympics στην πόλη της Χαλκίδας. Η δράση αυτή ξεπερνά τα όρια μιας αθλητικής διοργάνωσης, γιατί η αξία της μετριέται με όρους κοινωνικής ευαισθησίας και κυρίως ισοπολιτείας. Στοχεύει στην εμπέδωση των αξιών του αθλητισμού από τους αθλητές και τις αθλήτριες των Special Olympics. Παράλληλα, όμως, εκπέμπουμε και ένα σημαντικό μήνυμα. Ότι σε αυτά τα ξεχωριστά παιδιά δεν μπορούμε να προσφέρουμε τίποτα λιγότερο από αυτό που δικαιούται κάθε πολίτης αυτής της χώρας.»Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας