Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Νομό Ευρυτανίας.

Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου επισκέφθηκε την Παρασκευή 30 Απριλίου και το Σάββατο 1 Μαΐου 2010 το Νομό Ευρυτανίας.
Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Νομάρχη Ευρυτανίας κ. Κ. Κοντογεώργου παρόντος και του βουλευτή Ευρυτανίας κ. Ηλία Καρανίκα η κ. Διαμαντοπούλου και οι συνεργάτες της εξέτασαν τα έργα που είναι σε εξέλιξη στο Νομό καθώς και την επιτάχυνση της πορείας υλοποίησης όσων έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.
Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας παρέδωσε στον Νομάρχη Ευρυτανίας την Απόφαση έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για την κατασκευή του ΧΥΤΑ Ευρυτανίας ύστερα από απεμπλοκή των γραφειοκρατικών διαδικασιών που καθυστερούσαν το έργο.
Παράλληλα, γνωστοποίησε στον κ. Νομάρχη ότι όλα τα σχετικά Τεύχη που αφορούν στην κατασκευή του δρόμου Βαρβαριάδα – Άγραφα έχουν περατωθεί και το έργο είναι έτοιμο για Δημοπράτηση.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αποκατάσταση δρόμων που έχουν πληγεί από κατολισθήσεις λόγω θεομηνιών όπως στον Προυσσό και τη Φραγκίστα.
Στη συνέχεια συζητήθηκαν οι προτάσεις της Νομαρχίας που αφορούσαν
• Στην επέκταση του Νοσοκομείου Ευρυτανίας
• Στην εργολαβία για την κατασκευή της νέας γέφυρας στον Προυσσιώτη ποταμό [Θέση Σταρακόρεμα] στον Προυσσό
• Στη μελέτη της Παραμεγδόβιας οδού [Άγραφα – όρια Θεσσαλίας – Λίμνη Πλαστήρα]
• Στα έργα που είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Καρπενησίου κ. Β. Καραμπά παρουσία και των αντιδημάρχων του Δήμου καθώς και του βουλευτή Ευρυτανίας κ. Ηλία Καρανίκα.
Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε :
• Αθλητικά έργα [χιονοδρομικό – προπονητικό κέντρο]
• Αποκατάσταση του κτιρίου του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας
• Ολοκλήρωση και αποπληρωμή του Προγράμματος ανάπτυξης συστήματος γεωγραφικών πληροφοριών

Παράλληλα η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τους συνεργάτες της παρέλαβαν από τον Δήμαρχο Καρπενησίου μνημόνιο με τα έργα που δύνανται να περιληφθούν στο ΕΣΠΑ και που αφορούν σε περιβάλλον, ανάπτυξη και προσπελασιμότητα.

Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε ακόμα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαο.
Η κ. Διαμαντοπούλου στη συνέχεια επισκέφθηκε τους Δήμους Δομνίστας και Ποταμιάς ενώ βρέθηκε και στο προπονητικό Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου όπου διαπίστωσε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την εγκατάλειψη χρόνων δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης.
Το Σάββατο 1 Μαΐου η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου επισκέφθηκε με το Δήμαρχο Προυσσού κ. Αθ. Φέγγο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους το σημείο του δρόμου Καρπενήσι – Αγρίνιο όπου έχει σημειωθεί κατολίσθηση καθώς και τη γέφυρα στο Σταρακόρεμα.

 
Δημοφιλή σήμερα

Συνδέθηκε με το Φυσικό Αέριο το Κολυμβητήριο Χαλκίδας

Συνδέθηκε με το Φυσικό Αέριο το Κολυμβητήριο Χαλκίδας

18/3/2019
Αποτελεί πραγματικότητα πλέον η σύνδεση του Κολυμβητήριου Χαλκίδας με τον αγωγό Φυσικού Αερίου, γεγονός που σημαίνει σημαντική εξοικονόμηση ενέρ...
Ανακοίνωση υποψηφίων του Συνδυασμού «Δυναμική Πρωτοβουλία»

Ανακοίνωση υποψηφίων του Συνδυασμού «Δυναμική Πρωτοβουλία»

18/3/2019
Η νυν και υποψήφια Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού με τον συνδυασμό «Δυναμική Πρωτοβουλία» ανακοίνωσε κάποιους από τους υποψηφίους συμβούλ...
Στην Β

Στην Β' Εθνική η ομάδα βόλευ ΟΠΕ Χαλκίδας

19/3/2019
Η ανδρική ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας μετά από μια 6μηνη σκληρή μάχη, κόντρα σε ομάδες με λίγο πολύ επαγγελματικούς προσανατολισμούς και λειτουργία, αλλά και δύο ανεπανάληπτ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας