Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου προκηρύσσει διαγωνισμό για την προμήθεια γάλατος στους δικαιούχους εργαζομένους του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.
Δήμος Κύμης - Αλιβερίου
Δήμος Κύμης - Αλιβερίου
Ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου προκηρύσσει, συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό, με σκοπό την προμήθεια γάλατος για τους δικαιούχους εργαζομένους του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου και των νομικών του προσώπων, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των σαράντα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα έξι ευρώ και είκοσι οκτώ λεπτών 48.976,28€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 9 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη του έτους 2018 και ώρα 11:30π.μ. (ώρα λήξης υποβολής προσφορών) στο Δημαρχείο, Γ.Παπανικολάου 13, στο Αλιβέρι.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό υποβάλλοντας συνολική προσφορά ή προσφορά για μία ή περισσότερες ομάδες. Η προσφορά θα αφορά, επί΄ποινή αποκλεισμού, το σύνολο της ποσότητας που αναφέρεται σε κάθε ομάδα. Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους της διακήρυξης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Αναστασία Μιχαλοπούλου, τηλ.: 2223350224 e-mail: [email protected] τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δείτε εδώ την προκήρυξηΔημοφιλή σήμερα

Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα

Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα

22/10/2018
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στην παραλία της Χαλκίδας....
Νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει την Εύβοια τις επόμενες ώρες

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει την Εύβοια τις επόμενες ώρες

20/10/2018
Η κακοκαιρία «Ορέστης», όπως ονομάστηκε θα πλήξει από το απόγευμα της Κυριακής και την Εύβοια, προκαλώντας ισχυρές βροχές και καταιγ...
Η Αστυνομία γιόρτασε τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο στη Χαλκίδα

Η Αστυνομία γιόρτασε τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο στη Χαλκίδα

20/10/2018
Τον Προστάτη του Σώματος Άγιο Αρτέμιο και την «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας», γιόρτασε σήμερα, Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, η...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας