Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, ο Τάσος Πρατσόλης επισκέφτηκε το Μαντούδι, μαζί με τον πρώην Υπουργό κ. Αποστόλου και τον Βουλευτή κ. Ακριώτη.
Τάσος Πρατσόλης, Γιώργος Ακριώτης, Βαγγέλης Αποστόλου
Τάσος Πρατσόλης, Γιώργος Ακριώτης, Βαγγέλης Αποστόλου
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Σπανός, ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ζανιάς και ο Δήμαρχος κ. Καλυβιώτης.  Συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πρόσφατη θεομηνία και επιχειρήθηκε να προσεγγιστούν οι βέλτιστες λύσεις για να επανέλθει η κανονικότητα στην περιοχή.

Ο κ. Πρατσόλης στην τοποθέτησή του, όπως και οι άλλοι Βουλευτές, μετέφερε την πολιτική βούληση της Κυβέρνησης να προχωρήσει γρήγορα στις αποζημιώσεις, εφ’ όσον καταγραφούν έγκαιρα οι ζημιές από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, δηλαδή τις υπηρεσίες του  Δήμου και την Περιφέρειας.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα να βρεθούν σώοι οι δύο αγνοούμενοι συμπολίτες μας, όπως συνέβη με τον τρίτο.

Στη συνέχεια, μαζί με το Βουλευτή κ. Ακριώτη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βασίλη Παζάρα, επισκέφτηκαν τη Δημοτική Ενότητα Λίμνης για να δουν από κοντά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και εκεί από το ορμητικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας