Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο πρώην Υπουργός, Κώστας Μαρκόπουλος ρίχνει τα βέλη του στη Κυβέρνηση, σχετικά με το εξώδικο που εστάλη στη ΛΑΡΚΟ από τη ΔΕΗ.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος
Η Ολοκληρωτική αδιαφορία της Κυβέρνησης για την ΛΑΡΚΟ Α.Ε, έφτασε μέχρι το σημείο να αποστείλει η ΔΕΗ εξώδικο προς την Εταιρία ΛΑΡΚΟ, διεκδικώντας τα 285εκ. Ευρώ που η ΛΑΡΚΟ Α.Ε χρωστάει και ενώ βρίσκεται σε ρύθμιση δόσεων, αδύνατον να την ταχτοποιήσει.Το ίδιο έχει συμβεί την άνοιξη, δηλαδή εξώδικο για 50εκ. Ευρώ για  να εισπράξει τελικά η ΔΕΗ μόνο 15εκ. Ευρώ.

Η ΛΑΡΚΟ Α.Ε χρωστάει: 285εκ Ευρώ, προς την ΔΕΗ, 135εκ. Ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο, 61.6εκ. Ευρώ προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Η Εταιρία δεν έχει καταφέρει να συντάξει ισολογισμούς για τα έτη 2016 και 2017. Μόλις τον Ιανουάριο του 2018 αναρτήθηκαν οικονομικές καταστάσεις που εκτίναξαν τις ζημιές του 2015 σε 79.4εκ. Ευρώ έναντι 39.7εκ. Ευρώ το 2014.

Ούτε το ΤΑΙΠΕΔ, ούτε η Κυβέρνηση, ούτε το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων προβλέπουν κάτι για την ΛΑΡΚΟ Α.Ε, η οποία από ότι φαίνεται είναι εγκαταλειμμένη στην Τύχη της.
 
Η Κυβέρνηση θεωρώ ότι ευσυνείδητα, οδηγεί την Εταιρία σε Πτώχευση και πολλές εκατοντάδες εργαζομένων σε Ανεργία. Δεν εξηγείται διαφορετικά η απόλυτη αδιαφορία.

Είναι εγκληματικό η Μεγαλύτερη στην Ευρώπη μεταλλευτική εταιρία νικελίου να οδηγείτε σε Λουκέτο.

Καλώ την ύστατη ώρα, όσους στηρίζουν αυτήν την ανίκανη Κυβέρνηση να αφυπνιστούν και να μην συνδέσουν το όνομά τους με την επερχόμενη καταστροφή.

Καλώ ακόμα την Διοίκηση της εταιρίας σε Παραίτηση λόγω ανικανότητας, διαφορετικά θα είναι συνεργοί που θα φέρουν και Ποινικές Ευθύνες διότι διαχειρίζονται Δημόσιο Χρήμα.
 
Επαναλαμβάνω την Θέση της Ν.Δ, ότι η Σωτηρία της ΛΑΡΚΟ Α.Ε, είναι μόνο ο Στρατηγικός Επενδυτής που θα βάλει Χρήματα μέσω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, κρατώντας ο ίδιος το Management. Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας