Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με την συζήτηση για την εφαρμογή της απλής αναλογικής στους Δήμους και τις Περιφέρειες ξεκίνησε το Πολιτικό Εργαστήριο Negroponte Politico, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018.
Ξεκίνησε το Πολιτικό Εργαστήριο Negroponte Politico στη Χαλκίδα
Ξεκίνησε το Πολιτικό Εργαστήριο Negroponte Politico στη Χαλκίδα
Εναρκτήρια συζήτηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, το απόγευμα, στην Χαλκίδα, για το  NEGROPONTE POLITICO, το Εργαστήριο Εφαρμοσμένων Ιδεών για την Πολιτική, τους Πολίτες, την Πόλη, που ξεκινά την δράση του με τον Κύκλο Διαλόγου για τις Προοδευτικές Πολιτικές στο Κράτος και την Αυτοδιοίκηση.

Στην πρώτη συζήτηση με ομιλητή τον Δικηγόρο και τέως Δήμαρχο Αυλώνος Δημήτρη Κατσούλη συμμετείχαν κυρίως  αυτοδιοικητικοί παλαιοί και νέοι. 

Παρόντες μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Χαλκίδεων, Χρήστος Παγώνης, ο πρώην Βουλευτής και πρώην Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Αττικής Λάμπρος Μίχος, ο Γιάννης Μπουροδήμος, ο Κώστας Χαϊνάς, Νίκος Καρατζάς καθώς και ο Γιώργος Μουλκιώτης, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας και ο Σταμάτης Χαλβατζής, Δημοτικός Σύμβουλος Θήβας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού.

Η εισήγηση και η συζήτηση επικεντρώθηκε στις θεσμικές αλλαγές που είναι αναγκαίες στο σύστημα διακυβέρνησης της αυτοδιοίκησης και τις επιπτώσεις της απλής αναλογικής - χωρίς εγγυήσεις πολιτικοδιοικητικής αποτελεσματικότητας - του ν. 4555/2018.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η επόμενη συζήτηση η οποία θα έχει ως θέμα το Επιτελικό Κράτος και την Αποκέντρωση προς τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Όπως ανέφερε παρουσιάζοντας το NEGROPONTE POLITICO  ο Δημήτρης Κατσούλης στόχος είναι να ανοίξουν βήματα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων για τα θέματα που ενώ είναι σημαντικά για την ζωή των πολιτών αλλά και την λειτουργία του πολιτικού συστήματος συνήθως δεν συζητούνται ή περιορίζονται σε επικοινωνιακά συνθήματα μόνο και συνάμα αποκλείουν την ενεργητική συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και της κοινωνίας.Δημοφιλή σήμερα

Γιάννης Τζαβάρας - Βιογραφικό

Γιάννης Τζαβάρας - Βιογραφικό

24/3/2019
Ο Γιάννης Τζαβάρας είναι 42 ετών και κατοικεί στη Χαλκίδα. Είναι Τεχνολόγος Γεωπονίας ζωικής παραγωγής, εργαζόμενος στις επιχειρήσεις συμφερόντων Ζούρα....
Εκδήλωση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μουζάλα στην Χαλκίδα

Εκδήλωση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μουζάλα στην Χαλκίδα

22/3/2019
Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, θα επισκεφτεί την Χαλκίδα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μουζ...
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2019 - 3ος αγώνας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2019 - 3ος αγώνας

22/3/2019
Ο 3ος αγώνας Μοtocross του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα γίνει στην Χαλκίδα, το Σάββατο και την Κυριακή 30 και 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30, στην πίστα ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας