Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ σχολιάζει τη συμφωνία ΔΝΤ και ΕΕ για την οικονομική βοήθεια στη χώρα μας.

Ούτε ένα 24ωρο δεν κράτησε η επίκληση ακόμα και σε αυτήν την «τυπική» - κατά τον Ε. Βενιζέλο - διάσταση της δημοκρατίας τους, την οποία επικαλέστηκαν για να ψηφίσουν το Μνημόνιο που συνέταξαν κυβέρνηση - ΔΝΤ - ΕΕ !
Οι «αντιεξουσιαστές της εξουσίας», ο εκάστοτε υπουργός τους επί της Οικονομίας, με χτεσινή πραξικοπηματική τροπολογία, «νομιμοποιείται» να προχωρά σε όποια συμφωνία θέλει με το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και τα ξένα κράτη της ΕΕ, για την οποία συμφωνία το Κοινοβούλιο απλώς και μόνο θα ...«ενημερώνεται» (!), αφού αφαιρείται από τη Βουλή ακόμα και η στοιχειώδης αστικοδημοκρατική αρμοδιότητα να την επικυρώνει ή να την απορρίπτει!
Από δω και πέρα, δηλαδή, η κύρωση μιας συνθήκης και μιας συμφωνίας της Ελλάδας με ξένα κέντρα, ανήκει στη δικαιοδοσία της «ενός ανδρός Αρχής» (!), της Αυτού Εξοχότητος του εκάστοτε υπουργού της «σοσιαλιστικής» κυβερνήσεως των «Λουδοβίκων», η Ελλάδα μετατρέπεται σε «τσιφλίκι» με «υποθηκοφύλακες» τους Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου, με «επιστάτες» τον ΛΑ.Ο.Σ και τη ΝΔ, και με «χωροφύλακα» το ΠΑΣΟΚ!
Αυτός είναι ο «σεβασμός» στο Σύνταγμά τους! Αυτό εννοούν σαν «Ναό της Δημοκρατίας» όταν μιλούν για τη Βουλή! Αυτή είναι η αστική κοινοβουλευτική τους «τάξις»! Γιατί, τελικά, αυτή είναι η «Δημοκρατία» τους!
Δημοφιλή σήμερα

Η κακοκαιρία «Ξενοφών» χτύπησε τη Χαλκίδα

Η κακοκαιρία «Ξενοφών» χτύπησε τη Χαλκίδα

25/9/2018
Με θυελλώδεις ανέμους έκανε την εμφάνιση της η πρώτη κακοκαιρία για το φετινό φθινόπωρο....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας