Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Επιμελητήριο Εύβοιας για την διοργάνωση Ιστιοπλοϊκού Αγώνα με τίτλο «EVIA REGATTA».
Διοργάνωση Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «EVIA REGATTA»
Διοργάνωση Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «EVIA REGATTA»
Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, του ΣΑΜΕΕ, Ιστιοπλοϊκών Ομίλων της Εύβοιας και του ΟΛΝΕ. Το θέμα της συνάντησης ήταν η πραγματοποίηση συζήτησης στο πλαίσιο της υλοποίησης πρωτοβουλίας που ανέπτυξαν οι ανωτέρω, για την συνδιοργάνωση ιστιοπλοϊκού αγώνα με την ονομασία «EVIA REGATTA» αλλά και παράλληλων εκδηλώσεων προβολής ευβοϊκών προϊόντων σε όλα τα λιμάνια της διαδρομής.

Στόχος των συνδιοργανωτών μέσα από την διοργάνωση και την προβολή του αγώνα είναι η ανάδειξη των φυσικών ομορφιών του νησιού μας και της κουλτούρας του, η ανάπτυξη της ευβοϊκής εξωστρέφειας και η ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας της Εύβοιας.

Στην πρώτη αυτή συζήτηση τέθηκαν και οριοθετήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως αγωνιστικά θέματα της όλης διοργάνωσης προφίλ και διαδρομή, η οποία όπως προσδιορίστηκε, θα διεξαχθεί στις αρχές Αυγούστου του 2019.

Στη συνάντηση παρέστησαν η πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παρασκευή Αγιοστρατίτη και μέλη του ΔΣ, ο πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ κ. Θ. Γεωργουλόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ κ. Α. Παπανδρέου και εκπρόσωποι από τους Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους της Χαλκίδας, της Ν. Αρτάκης, του Αλιβερίου, της Λίμνης, των Ωρεών, αλλά και της Λέσχης κυβερνητών ιστιοπλοϊκών σκαφών Χαλκίδας.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας