Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Εμπορικός κόσμος του Αλιβερίου αντιδρά για την απόφαση του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην έναρξη των εργασιών του κέντρου μέσω εορταστικής περιόδου.
Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου
Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου
Με αφορμή την τυχαία ενημέρωσή μας περί έναρξης εργασιών για την ανάπλαση του κέντρου της πόλης του Αλιβερίου από τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου στις 12 Νοεμβρίου 2018, θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια μας ως προς την επιλεγόμενη από εσάς χρονική στιγμή έναρξης των εργασιών, όντας σίγουροι ότι αυτές με τη λογική του μέσου ανθρώπου δεν θα ολοκληρωθούν έως τις εορτές.

Είναι αυτονόητο ότι ο Εμπορικός κόσμος περιμένει την περίοδο τον εορτών ως σημαντικό παράγοντα για την τόνωση της αγοράς και κατ΄επέκταση την αύξηση του τζίρου του και θεωρεί ότι η πρωτοβουλία αυτή θα λειτουργήσει αρνητικά για τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας. Την εποχή αυτή, εποχή πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, τα αρνητικά αποτελέσματα της οποίας - φοροεπιδρομή, ασφαλιστικό κλπ - βιώνει πρώτος ο επιχειρηματικός κλάδος απαιτείται συνεννόηση και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων Φορέων σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.

Ενόψει και των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος τις ημέρες αυτές - Black Friday στις 23/11/2018 και τη Λευκή Νύχτα στις 8/12/2018 - για τις οποίες εγγράφως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, παρακαλούμε να μεταθέσετε την ημερομηνία έναρξης εργασιών στο κέντρο του Αλιβερίου, προς αποφυγή υποβάθμισης της αγοραστικής κίνησης αλλά και ως ένδειξη υπευθυνότητας σχετικά με την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα του αγοραστικού κοινού. 

Στο πλαίσιο αυτό ζητάμε από τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου όπως μεταθέσει την έναρξη των εργασιών, για την ανάπλαση του κέντρου της πόλης μας, μετά το πέρας των εορτών, αίτημα το οποίο προσυπογράφει το σύνολο των μελών μας, γεγονός που επιβεβαιώνεται κι από το αντίστοιχο έγγραφο συγκέντρωσης υπογραφών τους.Η διενέργεια έργων δεν είναι επιθυμητή από κανέναν την παρούσα χρονική στιγμή λόγω της εορταστικής περιόδου.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας