Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δήμαρχος Σκύρου κ. Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την κούρσα των περιφερειακών εκλογών καλώντας παράλληλα σε ένα ευρύ μέτωπο προοδευτικών δυνάμεων στη Στερεά Ελλάδα.
Μίλτος Χατζηγιαννάκης
Μίλτος Χατζηγιαννάκης
Ωστόσο ο κ. Χατζηγιαννάκης δήλωσε ανοικτά την υποστήριξη του στην υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, του Δημήτρη Αναγνωστάκη, τον οποίο δέχθηκε στο γραφείο του, πριν λίγες ημέρες.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν όχι μόνο τοπικού ενδιαφέροντος θέματα αλλά και για την επόμενη μέρα της Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συζητήθηκαν όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια μας και διαπιστώθηκε η ταύτιση θέσεων και στόχων. Κοινό όραμα, η ισόρροπη, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Κοινός στόχος, μια Περιφέρεια Υπεροχής και Κοινωνικής Συνοχής.

Κατέληξαν δε ότι «αυτό το εγχείρημα, είναι προφανές, χρειάζεται να στηριχθεί από ένα ευρύτερο αυτοδιοικητικό μέτωπο, που θα συγκροτήσουν όλες οι δημοκρατικές, προοδευτικές και παραγωγικές δυνάμεις της αυτοδιοίκησης και του τόπου μας» και σε αυτή την κατεύθυνση Μίλτος Χατζηγιαννάκης και Δημήτρης Αναγνωστάκης φαίνεται ότι «ενώνουν δυνάμεις και συμπορεύονται».

Υποδέχθηκα με χαρά σήμερα στο Δημαρχείο της Σκύρου τo Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρη Αναγνωστάκη. Συζητήσαμε γόνιμα και παραγωγικά για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Εύβοια. Διαπιστώσαμε ότι μας ενώνει η κοινή αγωνία και επιθυμία να δούμε τον τόπο μας να πηγαίνει μπροστά.

Συμφωνήσαμε ότι το μέσο για να κάνει η Στερεά, αλλά και οι τοπικές μας κοινωνίες το άλμα στο μέλλον είναι μια πλατιά προοδευτική συμμαχία που θα στηρίζεται σε επεξεργασμένες προγραμματικές θέσεις και αξίες. Που θα στηρίζει τόσο την πολυπόθητη ανάπτυξη όσο και την κοινωνική συνοχή, ώστε κανείς συμπολίτης μας να μη μείνει έξω από τη νέα εποχή που ξημερώνει για την πατρίδα μας. Και αυτός ο αγώνας να δωθεί τόσο στην Περιφέρεια, σε κάθε νομό και δήμο, όσο και στη Βουλή.

Επειδή πιστεύω βαθιά στην ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, θα συμπορευτούμε ως παράταξη με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αναγνωστάκη για την Στερεά Ελλάδα.

Σε ό,τι με αφορά θα παραμείνω στην εμπροσθοφυλακή του πολιτικού αγώνα στην ιδιαίτερη μου πατρίδα, την Εύβοια, σχολίασε ο κ. Χατζηγιαννάκης.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας