Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στο νησί της Χίου, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων λειτουργίας του Επιμελητηρίου Χίου.
Στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ στη Χίο βρέθηκε η Βούλα Αγιοστρατίτη
Στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ στη Χίο βρέθηκε η Βούλα Αγιοστρατίτη
Στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Εύβοιας, πραγματοποίησαν αποτελεσματικές συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο Επιμελητηρίου Ηλείας, με τον οποίο συζήτησαν τις εξελίξεις για τα πυρόπληκτα δάνεια και υπήρξε καλύτερη ενημέρωση. Ασκήθηκαν πιέσεις από την διοίκηση για το θέμα των πυρόπληκτων δανείων, τη νομοθέτηση του ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού και την εφαρμογή εξωδικαστικού μηχανισμού.

Στην διάρκεια της συνέλευσης υπήρξαν και συζητήσεις με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου τον κ.Αυλωνίτη και την Σύμβουλο στο Υπουργείο Οικονομίας κ.Ιωάννα Σαμπράκου.

Στις συναντήσεις που είχε η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βούλα Αγιοστρατίτη συνοδευόταν από τον Υπεύθυνο ΓΕΜΗ κ. Βασίλη Βαρελά, τον Οικονομικό Επόπτη κ. Σπύρο Κουτσαύτη και τον Γιάννη Γεροντίτη.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας