Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
Κριεζά
Κριεζά
Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Ενημέρωση για την σκοπιμότητα τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
2.Λήψη απόφασης περί καθορισμού αποζημίωσης μελών του Δημοτικού Συμβούλιου.
3.Λήψη απόφασης περί «Έγκριση ή μη της δήλωσης διακοπής εργασιών για το έργο: «Αναβάθμισης Παζαριού Αυλωναρίου».
4.Λήψη απόφασης περί «Έγκριση ή μη του 1ο Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Επισκευή κτιρίου και διαμόρφωση αύλειου χώρου Δημαρχείου Κριεζών».
5.Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση αύλειου χώρου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αγ. Λουκά».
6.Λήψη απόφασης σχετικά με την αναγκαστική απαλλοτρίωση του ακινήτου του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Κύμης, που βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Κύμης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
7.Λήψη απόφασης περί αποδοχή της απόφασης ένταξης του έργου: «Ολοκλήρωση έργου Αποκατάστασης ΧΑΔΑ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου (Συμπληρωματική σύμβαση έργου «Αποκατάσταση τεσσάρων ΧΑΔΑ του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου) στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».
8.Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της υψομετρικής μελέτης, εντός της επεκτάσεως του Σχεδίου πόλεως Αλιβερίου ΠΕ Ι, της ΔΕ Ταμυνέων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
9.Λήψη απόφασης σχετικά με την ομαλή πρόσβαση και σήμανση της ανωνύμου οδού ήπιας κυκλοφορίας μεταξύ των οδών Μεταξά και Γλάρου του σχεδίου πόλεως Αλιβερίου.
10.Λήψη απόφασης περί ορθή επανάληψη της υπ΄αριθ. 274/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
11.Λήψη απόφαση σχετικά με την έγκριση της υπ΄αριθ. 185/2018 απόφασης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κύμης-Αλιβερίου, με θέμα: «Λοιπές χρεώσεις παροχής υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.».
12.Λήψη απόφασης περί Κατανομής ΣΑΤΑ.
13.Λήψη απόφασης περί έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018.
14.Λήψη απόφασης περί «Επικαιροποίηση της υπ΄186/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Εξέταση αιτήσεων Συλλόγων, περί επιχορήγησης από δαπάνες πυροπροστασίας ποσού 19.000,00 €».
15.Λήψη απόφασης περί «Επικαιροποίηση της υπ΄227/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Εξέταση αιτήματος δημότη για έκτακτη οικονομική ενίσχυση».
16.Λήψη απόφασης περί «Επικαιροποίηση της υπ΄187/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Εξέταση αιτήσεων Συλλόγων, περί επιχορήγησης  τους».
17.Λήψη απόφασης περί «Επικαιροποίηση της υπ΄85/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Έγκριση ή μη του αιτήματος της επιχορήγησης στον Α.Ο Νηλέα (για διοργάνωση της γιορτής Νικολέτας)».
18.Λήψη απόφασης περί  «Έγκριση χορήγησης δανείου  από το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων  για σύνταξη μελετών κατασκευής έργων .
19.Λήψη απόφασης περί έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν.4412/2016.
20.Λήψη απόφασης περί διαγραφής βεβαιωμένων χρηματικών καταλόγων από το βιβλίο εισπρακτέων του Δήμου και τον εκ νέου καταλογισμό σύμφωνα με τις με αριθ. πρωτ. 486/2017, 488/2017 και 492/2017 αποφάσεις καταλογισμού του Οικονομικού Επιθεωρητή Περ/κου Γραφείου Δημοσιονομικών Ελέγχων Θεσσαλονίκης.
21.Λήψη απόφασης περί λύση και εκκαθάριση της ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ.ΠΟ.ΚΑ.Δημοφιλή σήμερα

Θρασύτατη ληστεία χρηματαποστολής μπροστά σε κόσμο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Θρασύτατη ληστεία χρηματαποστολής μπροστά σε κόσμο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

14/12/2018
Άγνωστοι λήστεψαν χρηματαποστολή της Τράπεζας Πειραιώς. Άρπαξαν δύο κασετίνες με χρήματα στο Νοσοκομεί...
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Χαλκίδα

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Χαλκίδα

14/12/2018
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:30, στον πεζόδρομο Κριεζώτου και Αβάντων, θα γίνει η «τελετή Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου» στο κέντρο της ...
Εγκαίνια καταστήματος Exarchis Pop Up Store στη Χαλκίδα

Εγκαίνια καταστήματος Exarchis Pop Up Store στη Χαλκίδα

13/12/2018
Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, Exar...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας