Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνεδρίασαν το απόγευμα της Παρασκευηής 16 Νοεμβρίου οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπολιτείας με επικεφαλής το Θανάση Μπουραντά δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου.
Θανάσης Μπουραντάς
Θανάσης Μπουραντάς
Η συνεδρίαση έγινε σε κλίμα σύμπνοιας και ενότητας, όπου και αποφασίσθηκε η επαναδιεκδίκηση της δημοτικής αρχής προκειμένου να ολοκληρωθεί η προσπάθεια και το έργο του συνδυασμού ο οποίος ξεπέρασε τεράστια εμπόδια και κατόρθωσε να επαναφέρει τη νομιμότητα και τη σωστή λειτουργία του δήμου.

Παρουσία των αντιδημάρχων και των δημοτικών συμβούλων της συμπολιτείας εκφράστηκε από το σύνολο των παρευρισκομένων η ανάγκη να συνεχιστεί η προσπάθεια ιδιαίτερα τώρα που αρχίζουν να φαίνονται ορατά τα αποτελέσματά της.

Έγινε αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν από την κακοδιαχείριση και την έλλειψη πόρων που άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή, τα χρέη τους δεσμευμένους λογαριασμούς, τις κατασχέσεις προμηθευτών και τις συνεχείς αγωγές που καταφθάνουν μέχρι και σήμερα στο δήμο Κύμης Αλιβερίου, δημιουργώντας προσκόμματα και δυσκολίες στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Ωστόσο επισημάνθηκε η συστηματική και παράλληλη με την εξυγίανση δουλειά και οι τεράστιες προσπάθειες από το δήμαρχο και το σύνολο του συνδυασμού για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την παραγωγή έργου μέσα από συγκεκριμένους σχεδιασμούς και στόχους- που τέθηκαν από την πρώτη μέρα της εκλογής της συμπολιτείας -οι οποίοι αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

Στο προσεχές διάστημα θα συνεχιστούν οι επαφές και συναντήσεις με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και τα μέλη του συνδυασμού που δεν έχουν εκλεγεί για τη συν-διαμόρφωση της εκλογικής προσπάθειας.

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι  της συμπολιτείας του δήμου Κύμης Αλιβερίου αποφάσισαν να συνεχίσουν  τον αγώνα τους, με ενότητα και αποφασιστικότητα για ένα δήμο υποδειγματικής λειτουργίας στα πλαίσια των στόχων που έχουν τεθεί, με χρηστή οικονομική διαχείριση, με διαφάνεια, και στόχο να υλοποιήσουν το σχεδιασμό τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των δημοτών.Δημοφιλή σήμερα

Θρασύτατη ληστεία χρηματαποστολής μπροστά σε κόσμο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Θρασύτατη ληστεία χρηματαποστολής μπροστά σε κόσμο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

14/12/2018
Άγνωστοι λήστεψαν χρηματαποστολή της Τράπεζας Πειραιώς. Άρπαξαν δύο κασετίνες με χρήματα στο Νοσοκομεί...
Εγκαίνια καταστήματος Exarchis Pop Up Store στη Χαλκίδα

Εγκαίνια καταστήματος Exarchis Pop Up Store στη Χαλκίδα

13/12/2018
Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, Exar...
Αγορά χωρίς μεσάζοντες στη Χαλκίδα

Αγορά χωρίς μεσάζοντες στη Χαλκίδα

13/12/2018
Μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, η εθελοντική ομάδα "Μια ...Στάση" της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ διοργανώνει αγορά χωρίς μεσάζοντες στο Πάρκο του Λαού με προϊόντα από παραγωγούς της Εύβοιας και της...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας