Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κονιστρών, Σπύρου Σπύρος, Πούρης Σπύρος, Βλάχος Τάσος και Κόκκος Γεώργιος με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κον Σκεμπέ Ιωάννη, ζητούν να συγκληθεί συνεδρίαση και να αποφασίσουν εκ νέου για το θέμα του Καλλικράτη και τη συνένωση των Δήμων της περιοχής. Η επιστολή έχει ως εξής:  

Κύριε Πρόεδρε,

Μετά από τη δημοσίευση, από το Υπουργείο Εσωτερικών, του σχεδίου για την χωροταξική διαμόρφωση των νέων Δήμων, που για την περιοχή μας, υπάρχουν δύο προτάσεις:
1ον. Δύο Δήμοι, ήτοι:
α. Δήμος Κύμης μαζί με τον Δήμο Κονιστρών.
β. Δήμος Ταμυνέων μαζί με τους Δήμους Δυστίων και Αυλώνος.

2ον. Ένας Δήμος με έδρα το Αλιβέρι, που θα περιλαμβάνει τους Δήμους Ταμυνέων, Δυστίων, Αυλώνος, Κονιστρών και Κύμης, με το όνομα «Γεώργιος Παπανικολάου».

Επειδή υπάρχουν νέα απ τα δεδομένα, και επειδή το Υπουργείο Εσωτερικών, ζητάει να γίνει διαβούλευση και να αποφασίσουμε σχετικά, σας καλούμε, σύμφωνα με το άρθρο 95 του νόμου 3463, ΦΕΚ 114 Α΄/ 8-7-2006, να συγκαλέσετε το Δημοτικό Συμβούλιο, να γίνει συζήτηση και να αποφασίσουμε σχετικά.

Είναι γνωστό ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, σε προηγούμενη συνεδρίαση, είχε ταχθεί, κατά πλειοψηφία, υπέρ της δεύτερης προτάσεως, αλλά με τα νέα δεδομένα ίσως να υπάρχουν άλλες, πλέον ώριμες απόψεις των Δημοτικών συμβούλων.

Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν φροντίσετε να γίνει συζήτηση και να ληφθεί νέα απόφαση από το Δημοτικό συμβούλιο, θα έχετε αυθαιρετήσει και είναι πρόδηλο, ότι υιοθετείτε την δεύτερη πρόταση, ήτοι ένας ενιαίος Δήμος με έδρα το Αλιβέρι.

 

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Δημήτρης (12/5/2010 10:21:56 μμ)
βρε καλώς τα παλικάρια ,στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν, πάλι τα ίδια τί έγινε , μήπως διαβάσατε τον Καλλικράτη καλύτερα ή θέλετε - να φέρουμε την πολεοδομία στην Κονίστρα - για να μην φύγει ο σπυράκος μας και πάει μετανάστης στους Αρβανίτες και ο κυρ Γιάννης να φέρουμε την έδρα στην Κονίστρα για να μην φύγει η νεολαία .τελικά είναι δύσκολο να ασχολείσαι με τα κοινα.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας