Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια, προχώρησε σε δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου.
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου
Η παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος, παρουσία τοπικών αρχών και φορέων.

Επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης και κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του να απαντά σε ουσιαστικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, το εργοστάσιο του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι παρέδωσε τον πιστοποιημένο εξοπλισμό και παράλληλα ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου για τη χρήση και συντήρησή του. 


Ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής είναι πλέον προσβάσιμος σε 24ωρη βάση για χρήση από άτομα με ειδική κατάρτιση, σε σημείο που θα ορίσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου.

Ο κ. Βασίλης Καμπάνης, Διευθυντής του εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι, ανέφερε σχετικά «Για όλους εμάς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ η Υγεία & Ασφάλεια αποτελεί θεμελιώδη αξία που υπηρετούμε με συνέπεια μέσα από στοχευμένες πρωτοβουλίες. 

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη διαθεσιμότητας Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε δημόσιους χώρους, προχωρήσαμε σε μια δωρεά που σώζει ζωές, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Με την ευκαιρία αυτή, προτρέπουμε κάθε ενεργό πολίτη να εφοδιαστεί με τις απαραίτητες γνώσεις Α’ Βοηθειών». 
Δημοφιλή σήμερα

Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

22/3/2019
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδος θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CA...
Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

22/3/2019
Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Λυκείου Νέας Αρτάκης, Νικόλαος Βήττας, κάνει λόγο για παράπονα που έχουν για την συμπεριφορά και την απο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας