Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Αντιστράτηγος και μαθηματικός κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος ανακοίνωσε την υποψήφιοτητα του ως δήμαρχος Ερέτριας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Υποψήφιος δήμαρχος Ερέτριας ο Ιωάννης Δημητρόπουλος
Υποψήφιος δήμαρχος Ερέτριας ο Ιωάννης Δημητρόπουλος
Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δημητρόπουλου:

Συνδημότισσες και συνδημότες μου,
Φίλες και φίλοι,

Με βαθιά συναίσθηση ευθύνης, ανακοινώνω σήμερα ότι, κατά τις προσεχείς δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο του 2019, θα είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ερέτριας. 

Η απόφασή μου αυτή προέκυψε από προσωπική μεν επιλογή, αλλά και από την παρότρυνση πολλών συμπολιτών μας, οι οποίοι μου ζήτησαν να ηγηθώ ενός υπερκομματικού συνδυασμού προκειμένου να ανασυγκροτήσουμε το Δήμο μας.

Φίλες και φίλοι,

Οι εκλογές αυτές είναι εξαιρετικά κρίσιμες, διότι σηματοδοτούν το κλείσιμο της Καλλικρατικής Μεταρρύθμισης και το άνοιγμα μιας νέας, αυτής του Κλεισθένη, που προϋποθέτει συνεργασίες, συγκλίσεις και συναινέσεις μετεκλογικά για να λειτουργήσει ο Δήμος. 

Οι συνεργάτες μου και εγώ αυτή την πρόβλεψη του νόμου θα την υλοποιήσουμε προεκλογικά με τη συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου που θα περιλαμβάνει άτομα από όλο το πολιτικό φάσμα και από όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις του Δήμου μας, με μόνο κριτήριο την αγάπη για τον τόπο και την ειλικρινή διάθεση για προσφορά.

Έγκαιρα θα σας παρουσιάσουμε ένα πλήρες και ρεαλιστικό πρόγραμμα καθώς και τα στελέχη μας που θα το υλοποιήσουν. Στο διάστημα μέχρι τις εκλογές θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα προβλήματα του Δήμου μας καθώς και τις λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Για σήμερα αρκούμαι στο να σας διαβεβαιώσω ότι βασικό μας μέλημα θα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη μας. 

Συνδημότισσες και συνδημότες μου,

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να υπογραμμίσω τούτο, εμείς δεν ερχόμαστε για να μηδενίσουμε και να γκρινιάξουμε, ερχόμαστε για να χτίσουμε πάνω στις βάσεις που έφτιαξαν όλοι οι προηγούμενοι Δήμαρχοι, ερχόμαστε για να κάνουμε τον καλόν αυτόν τόπο ακόμα καλύτερον. 
Με τη δέσμευση, λοιπόν, ότι θα πάμε το Δήμο μας ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά ζητάμε την στήριξη όλων σας.

Tέλος, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, του Νέου Έτους και των Θεοφανίων εύχομαι σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου μας χρόνια πολλά, υγεία, δύναμη και κάθε ατομική και οικογενειακή ευτυχία. 

Ιωάννης Δημητρόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α – Μαθηματικός
Υποψήφιος Δήμαρχος – Δήμου Ερέτριας
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας