Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Παλίρροια στην παραλία της Χαλκίδας, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου 2018, η Έλενα Βάκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της ως Δήμαρχος Χαλκιδέων.
Η Έλενα Βάκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τον δήμο Χαλκιδέων
Η Έλενα Βάκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τον δήμο Χαλκιδέων
Παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων της Ν.Δ. κ. Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος την προλόγισε, η υποψήφια δήμαρχος αναφέρθηκε για το πρόγραμμα της παράταξης της, σχετικά με τον δήμο Χαλκιδέων.

Ενώ πλήθος κόσμου την καταχειροκρότησε, μεταξύ αυτών ο πρώην Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, εκπρόσωποι φορέων, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας κ. Γκίκας, πρώην Δήμαρχοι όπως ο κ. Μανιάτης και ο κ. Ζεμπίλης.


Η κ. Βάκα επισήμανε στον λόγο της: Αλλάζουμε τον τρόπο λειτουργίας του δήμου και των εργασιών του και δίνουμε έμφαση σε νέες τεχνολογίες, εύρεση νέων προγραμμάτων τοπικά και ευρωπαϊκά. Στόχος είναι να αποκτήσουν εμπιστοσύνη οι κάτοικοι στην δημοτική αρχή. 

Επιπλέον η κ. Βάκα αναφέρθηκε στην δημιουργία γραφείου υποστήριξης του πολίτη, που θα αποδέχεται αιτήματα βλαβών, φωτισμού, ύδρευσης, εργασίες πράσινου, σαν ένα μικρό ΚΕΠ Δημοτικών υπηρεσιών, όπως το χαρακτήρισε.

Αλλάζουμε την ταυτότητα της πόλης μας. Η Χαλκίδα παραμένει επιταγή που δεν έχει εξαργυρωθεί. Αποσαφηνίζουμε την ταυτότητα της πόλης μας και αποκτάμε ένα ισχυρό brand name. Η Χαλκίδα πρέπει να αναδειχθεί σε μητρόπολη πολιτισμού και τουρισμού. Απαιτείται συνολικός μακροχρόνιος σχεδιασμός που θα συγχρονιστεί απ' όλους. Απευθύνω γενικό προσκλητήριο σε όλους, να συνενώσουμε δυνάμεις. Η ενεργοποίηση πολιτών με διαφορετικές πολιτικές ταυτότητες είναι ο σκοπός μου. Σταθερά υπήρξα στρατιώτης της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της νέας Δημοκρατίας. Η διοίκηση των δομών της πόλης δεν έχει κομματικά χαρακτηριστικά. Υπηρέτησα τους πολίτες όχι τις πολιτικές τους ταυτότητες. Δεν είμαι αγνώμων δεν είμαι απολυταρχική, δεν υπήρξα ποτέ ευθυνόφοβη και δεν υπήρξα ποτέ διαπλεκόμενη. Κάποιοι ενοχλούνται με αυτή την υποψηφιότητα, παραμένω σταθερή με τις αξίες που με διέπουν. Θα συνεχίζω να πορεύομαι και σε αυτή την μάχη. Να δώσουμε ευκαιρίες για ανάπτυξη και προοπτική. Ο δήμος Χαλκιδέων μπορεί και πρέπει να αλλάξει!!δήλωσε η κ. Βάκα.


Ενώ κλείνοντας τον λόγο της αναφέρθηκε στον εμπλουτισμό της παράταξης της από όλους τους πολιτικούς χώρους και πως σκοπός της είναι η Χαλκίδα, η Αυλίδα, η Ανθηδώνα, το Ληλάντιο και η Νέα Αρτάκη να γίνουν πόλεις πιο καθαρές, πιο όμορφες και πιο φιλικές.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση εδώ.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας