Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο τέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων και βουλευτής Σύριζας Εύβοιας κ. Βαγγέλης Αποστόλου, παρέστει στην παρουσίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής του προγράμματος «Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση: το καινοτόμο πρόγραμμα της Σκύρου».
Βαγγέλης Αποστόλου
Βαγγέλης Αποστόλου
Ο Ευάγγελος Αποστόλου αναφέρει: «Το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου και το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου έκαναν πράξη αυτό που αποτελεί ζητούμενο για πολλούς φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, τη συνεργασία σε περιβαλλοντικής σημασίας θέματα.

Η καθηγήτρια του τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου κ. Σκαναβή  και ο πρόεδρος του Ταμείου κ. Αντωνόπουλος, για το πρόγραμμα «ΣΚΥΡΟΣ», που έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργία ενεργών πολιτών στη λήψη περιβαλλοντικών αποφάσεων.

Τέτοιου είδους προγράμματα είναι αυτά που φέρνουν πολύ κοντά την ιδεολογική προσέγγιση των περιβαλλοντικών πραγμάτων με την αναγκαιότητα για δράσεις. 

50 φοιτητές που συμμετέχουν κάθε χρόνο σε αυτό το πρόγραμμα με μια δίμηνη πρακτική άσκηση κάνουν τη προστασία της φύσης τρόπο ζωής και μπορούν την επομένη όχι μόνο να συμμετέχουν σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθησίας, αλλά και σε δράσεις ειδικών μορφών τουρισμού.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εμπνευστές και διαχειριστές  του προγράμματος. 

Φαίνεται ότι  υπάρχει ενδιαφέρον για την επέκταση του προγράμματος και σε άλλα νησιά, πράγμα που είναι πολύ θετικό.

Οφείλουμε όλοι όμως να βοηθήσουμε για τη χρηματοδότηση του προγράμματος μια και ως σήμερα αυτοχρηματοδοτείται κυρίως από τους ίδιους.»Δημοφιλή σήμερα

Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

22/3/2019
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδος θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CA...
Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

22/3/2019
Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Λυκείου Νέας Αρτάκης, Νικόλαος Βήττας, κάνει λόγο για παράπονα που έχουν για την συμπεριφορά και την απο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας