Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο δήμου Χαλκιδέων, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οδό Φαρμακίδου 15Α, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00.
Συνεδρίαση Δημοτικό Συμβούλιο
Συνεδρίαση Δημοτικό Συμβούλιο
Η συνεδρίαση θα γίνει για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εισηγητής οικονομικών- διοικητικών θεμάτων: Κεράτσας Μιχαήλ (Αντιδήμαρχος) 
1.Περί ανάγκης σύναψης δανείου για την χρηµατοδότηση του έργου της ∆ηµοτικής Αγοράς και αξιολόγηση προσφορών για την επιλογή Χρηµατοπιστωτικού Ιδρύματος σύναψης σύμβασης λήψης δανείου.
2.Περί ανάκλησης της υπ. αρ. 283/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, περί ανταλλαγής έκτασης στην Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης στη θέση ΜΠΑΡΙΑΜ- ΑΓΑ με δημοτική έκταση στη θέση ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ  και επανεισήγησή της.
3.Περί έγκρισης 13ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ.ετ. 2018.
4.Περί τροποποίησης του Ο.Ε.Υ του Δήμου Χαλκιδέων.

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
5.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από το Τοπικό Συμβούλιο Παραβατικότητας.
6.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από την Συντονιστική Τοπική Οργάνωση Πολιτικής Προστασίας.
7.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης.
8.Περί αντικατάστασης Δημοτικών Συμβούλων λόγω ανεξαρτητοποίησης από το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών.
9.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας.
10.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης και υπαλλήλου από την Επιτροπή Περίθαλψης απόρων της πόλης.
11.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από την Επιτροπή  Εκδίκασης Ενστάσεων Προστίμων Κοινοχρήστων χώρων.
12.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από την Επιτροπή Καταμέτρησης και Εκτίμησης αχρήστων Υλικών του Δήμου προς εκποίηση.
13.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από την επιτροπή εξώδικου συμβιβασμού οφειλόμενων από το σχέδιο πόλης με τις αντίστοιχες αποζημιώσεις του Δήμου
14.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από το διοικητικό συμβούλιο του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδος.
15.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων.
16.Περί αντικατάστασης Δημοτικών Συμβούλων λόγω ανεξαρτητοποίησης από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων.
17.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας  για την κατάρτιση και τήρηση μητρώου προσώπων που θα συγκροτούν τις επιτροπές διαγωνισμού των έργων.
18.Περί αντικατάστασης Δημοτικών Συμβούλων λόγω ανεξαρτητοποίησης από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ για τους τομείς κοινωνικής προστασίας αλληλεγγύης και  παιδείας  Δήμου Χαλκιδέων.
19.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από την επιτροπή βεβαίωσης καλής εκτέλεσης μικρών έργων προϋπολογισμού έως 5.869,40 πλέον ΦΠΑ
20.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από το Α’ Βάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων Κινηματογράφων για το έτος 2018.
21.Περί αντικατάστασης Δημοτικού Συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από το Συμβούλιο Χρηστών Λιμένων Ν. Ευβοίας.
22.Περί αντικατάστασης μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης  Χαλκίδος (ΔΕΥΑΧ).
23.Περί ορισμό μελών επιτροπών Διαγωνισμών – αξιολόγησης βάσει του Ν.4412/2016 Φ.Ε.Κ. 147/8-8-2018 τεύχος πρώτο, ετήσιας διάρκειας για το έτος 2019.
24.Περί κατανομής ποσού για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων.
25.Περί επικαιροποίησης τα υπ. αρ. 175/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκριση πρακτικού Επιτροπής Παραχώρησης Αδιαθέτων οικοπέδων Δ. Χαλκιδέων – Δ.Ε. Ν. Αρτάκης

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Εισηγητής θεμάτων ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ : Διαμαντής Καρκαντελίδης (Αντιδήμαρχος) 
26.Περί χορήγησης άδειας κοινοχρήστου χώρου σε περίπτερο 
27.Περί χορήγησης άδειας κοινοχρήστου χώρου σε περίπτερο
28.Περί χορήγησης άδειας κοινοχρήστου χώρου σε περίπτερο 
29.Περί παραχώρησης χώρου στάθμευσης οχήματος ΑΜΕΑ Δημοφιλή σήμερα

Ανακοίνωση υποψηφίων του Συνδυασμού «Δυναμική Πρωτοβουλία»

Ανακοίνωση υποψηφίων του Συνδυασμού «Δυναμική Πρωτοβουλία»

18/3/2019
Η νυν και υποψήφια Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού με τον συνδυασμό «Δυναμική Πρωτοβουλία» ανακοίνωσε κάποιους από τους υποψηφίους συμβούλ...
Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στη Χαλκίδα

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στη Χαλκίδα

19/3/2019
Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εορτασμών της Εθνικής Επετείου της 25...
Στην Β

Στην Β' Εθνική η ομάδα βόλευ ΟΠΕ Χαλκίδας

19/3/2019
Η ανδρική ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας μετά από μια 6μηνη σκληρή μάχη, κόντρα σε ομάδες με λίγο πολύ επαγγελματικούς προσανατολισμούς και λειτουργία, αλλά και δύο ανεπανάληπτ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας