Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚΑ (δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης Κύμης Αλιβερίου) Φώτης Αναστασίου την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο Χάνι στο Αυλωνάρι.
Κοπή πίτας της ΔΕΥΑΚΑ
Κοπή πίτας της ΔΕΥΑΚΑ
Παρουσία του δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, των αντιδημάρχων, Αλέξανδρου Θεοδώρου, Νίκου Μπαράκου, Γιώργου Κότσαρη, Δημήτρη Μούντριχα, του προέδρου της ΔΗΚΕΠΕΠΟΚΑ Γιώργου Παγώνη, συνεργατών του δήμου και του συνόλου των εργαζομένων στη δημοτική επιχείρηση.

Ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς συνεχάρη τον πρόεδρο και τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚΑ, για την καλή συνεργασία , την ευσυνειδησία και την εργατικότητα που επέδειξαν προκειμένου η επιχείρηση ύδρευσης να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από την προηγούμενη δημαρχιακή θητεία και να μπορεί σήμερα να αποτελεί ένα ουσιαστικό μοχλό ανάπτυξης του δήμου.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Κωνσταντίνος Μάλλιος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία και την ανταπόκριση στα αιτήματα τους.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚΑ Φώτης Αναστασίου αναφέρθηκε εκτενώς στις προσπάθειες ανάκαμψης της επιχείρησης η οποία τόνισε ότι οφείλεται στην ευσυνειδησία των εργαζόμενων.

Η πολιτική ηγεσία από την πλευρά της προσπάθησε να εκπαίδευσει το προσωπικό με την παρακολούθηση σεμιναρίων, αγορά ενιαίου λογισμικού τα οποία συνέδραμαν ουσιαστικά στην σύνδεση όλων των λειτουργιών της ΔΕΥΑΚΑ, από την καταχώρηση των ενδείξεων των υδρομετρητών μέχρι την έκδοση των λογαριασμών. Από το πρωτογενές αίτημα  μέχρι την ελασματοποίηση και το ταμείο.

Αφού έγινε παρουσίαση των ενεργειών και του σημαντικού έργου που επιτεύχθηκε την τετραετία που πέρασε (ένταξη τηλεμετρίας, Βιολογικών  καθαρισμών, διάνοιξη νέων γεωτρήσεων, κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων κλπ) μέσα σε  ένα πλαίσιο σημαντικών χρεών της προηγούμενης δημοτικής αρχής, κατασχέσεων σε λογαριασμούς που ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο ευρώ μόνο για τη ΔΕΥΑΚΑ, ο κ Αναστασίου τόνισε ότι δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι κατεβλήθησαν όλες οι προσπάθειες ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο, σε ένα δήμο με 365 χιλιόμετρα δίκτυο ύδρευσης, 260 χιλιόμετρα αποχέτευσης, 118 αντλιοστάσια και 120 δεξαμενές.

Κλείνοντας ευχαρίστησε  την Τεχνική-Οικονομική-Διοικητική υπηρεσία του δήμου για τη βοήθειά της. Το Δ.Σ της ΔΕΥΑΚΑ, τους αντιδημάρχους και προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την άψογη και ειλικρινή συνεργασία. Το σύμβουλο του δημάρχου Θεόδωρο Βαρδακώστα που ήταν δίπλα στον πρόεδρο σε όλα τα προβλήματα και συνέβαλε τα μέγιστα στην επίλυση τους.Το Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ώστε να μπορέσει να διοικηθεί ο δύσκολος οργανισμός ύδρευσης αποχέτευσης ενώ ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τους εργαζόμενους  για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπο του, οι οποίοι ποτέ δεν αρνήθηκαν είτε ήταν Σαββατοκύριακα είτε αργίες, και έδιναν το «παρόν», χωρίς κανένα οικονομικό όφελος.

Τα 2 φλουριά της βασιλόπιτας που αντιστοιχούσαν και στο χρηματικό βραβείο των 100 ευρώ έκαστο κέρδισαν δυο εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚΑ. Οι Χρήστος Καρατζάς και Γιώργος Φωτιάς.Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ mo...
Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

15/2/2019
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και συναδέλφων μηχανικών, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 20:00 στην...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας