Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Έκτακτο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εύβοιας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαΐου 2010, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Διοίκησης για την Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Ε.Ε. (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος) που θα λάβει χώρα το Σάββατο 22/5/2010, με κεντρικό θέμα ημερήσιας διάταξης τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις.

Το εν λόγο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου λόγω της σπουδαιότητας του είχε χαρακτήρα διευρυμένο. Έτσι μέσα από την μαζική παρουσία και συμμετοχή, της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, των Επαγγελματικών Σωματείων, των Επαγγελματικών Οργανώσεων, των Παραγωγικών Φορέων, των Μελών του Επιμελητηρίου κλπ κατατέθηκαν και αναλύθηκαν οι απόψεις και οι προτάσεις εκ μέρους όλων των ενδιαφερόμενων, με τρόπο ώστε το Επιμελητήριο Εύβοιας να καταθέσει στην Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Ε.Ε. μια ολοκληρωμένη πρόταση.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Παναγιώτης Σίμωσης αναφέρθηκε διεξοδικά στους λόγους της οξύτατης και πολυδιάστατης κρίσης η οποία οδηγεί καθημερινά τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν την ίδια την επιβίωση τους μέσα σε ένα δυσμενέστατο περιβάλλον πιστωτικής ασφυξίας και καταναλωτικής κάμψης και ακολούθως ανέλυσε το μοντέλο ανάπτυξης που πιστεύει πως θα συνδράμει στην αντιμετώπιση της κρίσης βάση των σημερινών δεδομένων.
Στη συνέχεια εισηγήθηκαν και κατέθεσαν κατά σειρά τις προτάσεις τους:
Η κα Ντέπυ Σεπετή Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, η κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων, ο κος Βασίλης Βεργέτης Νομαρχιακός Σύμβουλος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ο κος Ευστάθιος Νικολόπουλος Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ο κος Ιωάννης Λιονάκης Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο κος Ευάγγελος Σταύρου Επίτιμος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο κος Δημήτριος Σταματούκος Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου, ο κος Απόστολος Ζιώγας Πρόεδρος των Μικρών Πτηνοτροφικών Μονάδων της Ελλάδας, ο κος Τρύφωνας Μαραβελάκης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ο κος Νικόλαος Αίσωπος Ταμίας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων, ο κος Μπαρόλας Δημήτριος επιχειρηματίας, και ο κος Δημήτριος Κωνσταντίνου Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.




Δημοφιλή σήμερα

Ο Κώστας Μαρκόπουλος στο περίπτερο των ΗΠΑ στην ΔΕΘ

Ο Κώστας Μαρκόπουλος στο περίπτερο των ΗΠΑ στην ΔΕΘ

16/9/2018
Ο πρώην Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, έδωσε το παρών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όπου επισκέφθηκε το περίπτερο των ΗΠΑ, στο οποίο ήταν καλεσμένος...
Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας