Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Έκτακτο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εύβοιας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαΐου 2010, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Διοίκησης για την Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Ε.Ε. (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος) που θα λάβει χώρα το Σάββατο 22/5/2010, με κεντρικό θέμα ημερήσιας διάταξης τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις.

Το εν λόγο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου λόγω της σπουδαιότητας του είχε χαρακτήρα διευρυμένο. Έτσι μέσα από την μαζική παρουσία και συμμετοχή, της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, των Επαγγελματικών Σωματείων, των Επαγγελματικών Οργανώσεων, των Παραγωγικών Φορέων, των Μελών του Επιμελητηρίου κλπ κατατέθηκαν και αναλύθηκαν οι απόψεις και οι προτάσεις εκ μέρους όλων των ενδιαφερόμενων, με τρόπο ώστε το Επιμελητήριο Εύβοιας να καταθέσει στην Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Ε.Ε. μια ολοκληρωμένη πρόταση.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Παναγιώτης Σίμωσης αναφέρθηκε διεξοδικά στους λόγους της οξύτατης και πολυδιάστατης κρίσης η οποία οδηγεί καθημερινά τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν την ίδια την επιβίωση τους μέσα σε ένα δυσμενέστατο περιβάλλον πιστωτικής ασφυξίας και καταναλωτικής κάμψης και ακολούθως ανέλυσε το μοντέλο ανάπτυξης που πιστεύει πως θα συνδράμει στην αντιμετώπιση της κρίσης βάση των σημερινών δεδομένων.
Στη συνέχεια εισηγήθηκαν και κατέθεσαν κατά σειρά τις προτάσεις τους:
Η κα Ντέπυ Σεπετή Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, η κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων, ο κος Βασίλης Βεργέτης Νομαρχιακός Σύμβουλος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ο κος Ευστάθιος Νικολόπουλος Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ο κος Ιωάννης Λιονάκης Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο κος Ευάγγελος Σταύρου Επίτιμος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο κος Δημήτριος Σταματούκος Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου, ο κος Απόστολος Ζιώγας Πρόεδρος των Μικρών Πτηνοτροφικών Μονάδων της Ελλάδας, ο κος Τρύφωνας Μαραβελάκης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ο κος Νικόλαος Αίσωπος Ταμίας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων, ο κος Μπαρόλας Δημήτριος επιχειρηματίας, και ο κος Δημήτριος Κωνσταντίνου Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.
Δημοφιλή σήμερα

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κύμης Θεόδωρος Θεοδώρου

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κύμης Θεόδωρος Θεοδώρου

20/3/2019
Πενθεί η Κύμη στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου πρώην Δημάρχου....
Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

20/3/2019
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας για την σύνδεση με τα νησιά των Κυκλάδων και την Κάρυστο....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας