Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι προσπάθειες για την υλοποίηση του Νήσος Εύβοια Regatta 2019 – Evia Island Regatta 2019, πρωτοβουλίας που ανέπτυξαν το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Σωματείο Αλληλοβοήθειας μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας, τον Ναυτικό Όμιλο Λίμνης και τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών.
-Evia Island Regatta 2019
-Evia Island Regatta 2019
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4 Αυγούστου και αποσκοπεί στην ανάδειξη των φυσικών ομορφιών του νησιού μας και της κουλτούρας του αλλά και την ενίσχυση της τουριστικής του ταυτότητας.

Στις τελευταίες συναντήσεις που έλαβαν χώρα στο Επιμελητήριο Εύβοιας, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την διοργάνωση της ρεγκάτας, ενώ ορίστηκε και η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης, η οποία θα αποτελείται από 12 άτομα.

Συγκεκριμένα έξι άτομα του Επιμελητηρίου/ΣΑΜΕΕ υπό την εποπτεία της προέδρου κας Παρασκευής Αγιοστρατίτη Σταθόπουλος Γιάννης, Γεωργουλόπουλος Θεοδόσης, Μπουραντά Παρασκευή, Βαρελάς Δημήτρης, Κατσίκας Δημήτρης, Παπαθανασίου Γιάννης και τέσσερα άτομα από τον Ι.Ο.Χ. οι κύριοι Ζουλάμογλου Πέτρος, Κατσικαβάλης Κωνσταντίνος, Ροντογιάννης Αγγελος, Αναστάσιος Στενός, ένα άτομο από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Ωρεών κ. Κοσμίδη Ελένη και ένα άτομο από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Λίμνης κ. Χρυσομάλλης Δημήτρης. 

Αποφασίστηκε επίσης η σύσταση επί μέρους επιτροπών ως αναγκαίων για την αρτιότερη υλοποίηση της διοργάνωσης καθώς και η προβολή και επικοινωνία του αγώνα και των παράλληλων εκδηλώσεων.

Έμπρακτο ενδιαφέρον για συμμετοχή στην διοργάνωση έδειξαν τόσο η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος όσο και ο ΟΛΝΕ, επίσης αναδείχθηκε η αναγκαιότητα συμμετοχής και των Δήμων αλλά και η αναγκαιότητα συμπαράστασης χορηγών.

Όπως αποφασίστηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελική διοργάνωση και με στόχο την επιτυχή της διεξαγωγή, ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στον χώρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας