Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωσή του η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κύμης απαντάει στις καταγγελίες του Δημάρχου Κονιστρών, Δ.Παπαναστασίου.

Κύριε Παπαναστασίου ,
Αυτή την ιστορική και καθοριστική ώρα για το μέλλον της περιοχής μας , εσείς εξασκήστε στην χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή , κατακλύζοντας καθημερινά με επιστολές το διαδίκτυο. Δεν είναι ώρα παιχνιδιού τώρα , είναι η ώρα του αγώνα ! Εμείς στην πιο κρίσιμη στιγμή της μάχης είμαστε αναγκασμένοι τους μυθοπλάστες , λασπολόγους, μηχανορράφους και υπόδικους για κατάχρηση δημόσιου χρήματος όπως και τα φερέφωνα τους να τους αγνοούμε. Ο κόσμος της Κύμης , των Κονιστρών του οποίου ποτέ δεν ζητήσατε την γνώμη αγνοώντας τον και περιφρονώντας τον αλλά και της ευρύτερης περιοχής είναι πιασμένοι χέρι – χέρι. Διεκδικούν να εφαρμοστεί η 1η πρόταση του Υπουργείου για την δημιουργία δύο δήμων στην περιοχή . Εμείς όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη μέχρι την τελική δικαίωση. Όταν αυτή η υπόθεση τελειώσει θα πάρετε από όλους εμάς τις απαντήσεις που σας αρμόζουν . Μέχρι τότε δεν σπαταλάμε ούτε ένα λεπτό χρόνο παραπάνω για να ασχοληθούμε μαζί σας .

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Δημήτρης (20/5/2010 9:49:00 μμ)
Απορία ποιός είναι δημοτική αρχη γιατί δεν απαντάει ο δήμαρχος Κύμης τί εχει να πει ο Δήμαρχος Κύμης στην υβριστικού και απαράδεκτου περιεχομένου ανακοίνωση γιατί δεν την υογράφει ο ίδιος αν στις αντιθέτου απόψεις απαντάτε με ύβρεις και ανυπόστατες κατηγορίες πώς περιμένετε να υπάρξει κοινός αγώνας τους συγκοφάντες στον Δήμο Κονιστρών τους γνωρίζουμε καλά και η απάντηση θα έρθει απο την δικαιόσύνη όπου έχουν έίδη από καιρό παραπεφθεί και όπως καλά γνωρίζουν θα παρακαλάνε στο τέλος για συγχώρεση όπως και στο παρελθόν έχουν κάνει , αλλά βλέπω ότι στον κατήφορο αυτό οδηγούν και τον Δήμαρχο Κύμης ό οποίος εκτός απο το να εκτοξεύει ποτήρια ,καλύπτει και αυτούς που εκτοξεύουν ύβρεις , ανυπόστστα ψεύδη και συγκοφαντικές κατηγορίες. Εσείς ποιών την γνώμη ζητήσατε μόνο των κοματικών σας συμμάχων , της μικρής πλειοψηφείας( και είναι μικρή γιατί ποτέ δεν όρθωσαν λόγο αλλα βασίστηκαν σε ασύστολα ψευδη και συκοφαντίες για ανύπαρκτες κατηγορίες και για 3 συνεχείς αναμετρήσεις ο λαός τους καταδίκασε στην μείζονα αντιπολίτευση με ποσοστά κάτω του25%) του Δήμου Κονιστρών Τέλος με την τρομοκρατία το μόνο που θα μπορέσετε να πετύχετε είναι τη απομονωσή σας και την πολιτικη καταδίκη σας , αλλά με μόνο χαμένη την ενότητα και συνοχή του λαου της περιοχής μας.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας