Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Όπως κάθε χρόνο και φέτος ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων αναβίωσης παραδοσιακών εθίμων, γλεντιού, πάρτι για τα μικρά παιδιά και τους μεγάλους, συναυλίες για τον εορτασμό των αποκριών.
Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2019 με θέμα την «Αργοναυτική Εκστρατεία»
Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2019 με θέμα την «Αργοναυτική Εκστρατεία»
Κάθε Σαββατοκύριακο, καθ’ όλη τη διάρκεια των αποκριών θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για όλους και το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στην παραλία Χαλκίδας.

Φέτος, το θέαμα που θα παρουσιαστεί μέσα στον Ευβοϊκό την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 10 Μαρτίου Φεβρουαρίου 2019 με θέμα την «Αργοναυτική Εκστρατεία». 

Ο δήμος Χαλκιδέων γιορτάζει την αποκριά με την έναρξη του Τριωδίου την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, με τη μεγάλη παρέλαση των Καρναβαλιστών, σε στεριά και θάλασσα με θέμα: «Τα καρναβάλια του κόσμου στον Ευβοϊκό», για το Σάββατο 9 Μαρτίου και με αποκορύφωμα, τη μοναδική τελετή λήξης του «Θαλασσινού καρναβαλιού», την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στις 10 Μαρτίου 2019.

Επιπλέον, εδώ και 2 χρόνια, με τεράστια επιτυχία και προβολή, «Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου» έχουν γίνει πλέον θεσμός. Εφέτος αντί της προτελευταίας Κυριακής της αποκριάς, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.
 
Όπως κάθε νέα προσπάθεια άλλα και η μέχρι τώρα επιτυχία, δεν θα είχε καμία τύχη, αν δεν είχε και έχει, τη δική σας συμβολή και συμμετοχή. Όσοι διαθέτετε σκάφος, επιλέξτε το πλήρωμά σας και εμείς το θέμα που θα παρουσιάσετε.


Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Οι συμμετοχές αφορούν:

•Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου 24/, χορευτικές ομάδες
•Καρναβαλική Παρέλαση πεζοπόρων τμημάτων 9/3, Σύλλογοι, Σχολές, Σχολεία, ανεξάρτητες ομάδες πολιτών κλπ.
•Καρναβάλια του Κόσμου στον Ευβοϊκό 9/9, όσοι διαθέτουν σκάφος
•Το Θαλασσινό Καρναβάλι 10/4, όσοι διαθέτουν σκάφος

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου του ΔΟΑΠΠΕΧ για δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και με Fax: 22210 61072, με e-mail: [email protected] ή στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, στη σελίδα www.thalassinokarnavali.gr   

Η σελίδα για ηλεκτρονική υποβολή συμμετοχών, θα  λειτουργεί από αύριο Παρασκευή 8/2). Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα: 2221351171 – 22210 61071 (ώρες γραφείου). Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας