Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού θα αντικατασταθεί το δίκτυο ύδρευσης του οικισμού των Γιάλτρων.
Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού
Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού
Ένα σημαντικό έργο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των Γιάλτρων αλλά και των επισκεπτών της περιοχής μπαίνει σε φάση υλοποίησης.
Με συντονισμένες ενέργειες ο δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού πέτυχε να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών το έργο για την «αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης Γιάλτρων».

Συγκεκριμένα, το έργο δαπάνης 804.878,04 ευρώ αφορά στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του οικισμού των Γιάλτρων. Σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές θα χαραχθεί νέο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης και θα αντικατασταθεί το σύνολο των αγωγών με νέους ασφαλείς αγωγούς τρίτης γενιάς (HDPE). 

Τη σχετική απόφαση για την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Αλέξανδρος Χαρίτσης ενώ η χρηματοδότηση θα γίνει μέσω επενδυτικού δανείου που θα χορηγηθεί από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και θα αποπληρώνεται από τους πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του υπ. Εσωτερικών.

Η δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου με δήλωσή της τόνισε ότι «το νέο αυτό έργο θα επιλύσει οριστικά τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στο δίκτυο ύδρευσης των Γιάλτρων και θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή. Η δημοτική αρχή θα αναλάβει και νέες πρωτοβουλίες ώστε το έργο να αποτελέσει τον «πιλότο» για επέκταση του προγράμματος, όπου χρειαστεί, προκειμένου οι κάτοικοι του δήμου μας να έχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες».
Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ mo...
Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

15/2/2019
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και συναδέλφων μηχανικών, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 20:00 στην...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας