Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Αύγουστο του 2019 θα πραγματοποιεί για πρώτη φορά η Νήσος Εύβοια Regatta.
Νήσος Εύβοια Regatta
Νήσος Εύβοια Regatta
Λάτρεις της ιστιοπλοΐας από όλο τον κόσμο θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία στην θάλασσα του Ευβοϊκού, αφού θα διοργανωθεί η πρώτη Νήσος Εύβοια Regatta

Η Νήσος Εύβοια Regatta αποτελεί πρωτοβουλία που ανέπτυξαν το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Σωματείο Αλληλοβοήθειας μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας, τον Ναυτικό Όμιλο Λίμνης και τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών.


Την Νήσος Εύβοια Regatta παρουσίασε στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, όπου υπήρχαν εκπρόσωποι από όλους τους ιστιοπλοϊκούς ομίλους της χώρας, ο Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ του Επιμελητηρίου Ευβοίας Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος. Στην ίδια εκδήλωση το παρών έδωσε το μέλος του ΣΑΜΜΕ Κατσίκα Δημήτρη, εκπροσώποι των ιστιοπλοϊκών ομίλων Χαλκίδας, Λίμνης και Ωρεών Ζουλάμογλου Πέτρος, Κατσικαβάλης Κωνσταντίνος, Χρυσομάλης Δημήτρης και Κοσμίδη Ελένη. 

Δόθηκε ενημερωτικό υλικό σχετικά με την διοργάνωση. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Η Εύβοια μπαίνει δυνατά και σε αυτό το είδος τουρισμού.

Διαβάστε ακόμη: Η πρώτη Ρεγκάτα του Ευβοϊκού είναι γεγονός!Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας