Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνέντευξη στην Χριστίνα Βίδου στην Απογευματινή Ζώνη του Ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ, έδωσε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, ο πρώην Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος.
Μαρκόπουλος
Μαρκόπουλος
Άσκησε δριμύτατη κριτική στο Υπουργείο Υγείας και ιδιαίτερα στον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη, τόσο για την πλήρη έλλειψη εμβολίων και σχεδιασμού αντιμετώπισης της γρίπης, όσο και για τις Υπεραπλουστευτικές και Απαξιωτικές δηλώσεις του Αν. Υπουργού για τους 39 Θανάτους από την Γρίπη, που τους θεωρεί Ανεκτικούς.

«Με Επικοινωνιακούς ΠΟΛΑΚΗΣ-ΜΟΥΣ, η Υγεία δεν πρόκειται, ποτέ να βελτιωθεί στην Ελλάδα».

Ο κ. Πολάκης, προτιμά να ασχολείται με το facebook  και τις πολιτικές συγκρούσεις, παρά με την δουλειά του στο Υπουργείο. 

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει, Οικογενειακός Ιατρός, άρα δεν υπάρχει ούτε πρόληψη, ούτε και προληπτικός εμβολιασμός. Εξάλλου δεν υπάρχουν και Εμβόλια.

Άρα έχουμε περισσότερα κρούσματα, έχουμε κακή αντιμετώπιση, επειδή δεν υπάρχει πρωτοβάθμια περίθαλψη, αλλά το χειρότερο από όλα, είναι ότι, εξακολουθούμε να έχουμε κλειστές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας λόγω έλλειψης Προσωπικού. Το τραγικό της Ιστορίας, είναι ότι ο κ. Πολάκης είναι ειδικευμένος και επαρκείς Εντατικολόγος και δεν μπόρεσε ούτε για αυτό που έχει σπουδάσει, να επιλύσει.

Ο κ. Μαρκόπουλος επίσης αποκάλυψε, ότι ο H1N1 δεν ανιχνεύεται σε πολλά Νοσοκομεία της Χώρας, μεταξύ αυτών και της Χαλκίδας. Ότι εν γένει, η Πολιτική της Υγείας της Χώρας, Νοσεί, είτε διότι βρίσκεται στα χέρια αδιάφορων, είτε διότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, διότι χρημάτισαν στο παρελθόν Υπουργοί Υγείας, παντελώς άσχετοι με τον χώρο.  Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ mo...
Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

15/2/2019
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και συναδέλφων μηχανικών, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 20:00 στην...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας