Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Επιμελητήριο Εύβοιας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ευβοίας και η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ευβοίας, πραγματοποίησαν από κοινού την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 εκδήλωση αφιερωμένη στον επαγγελματικό κόσμο της Εύβοιας.
Βραβεύσεις επιχειρήσεων και κοπή πίτας για το Επιμελητήριο Εύβοιας
Βραβεύσεις επιχειρήσεων και κοπή πίτας για το Επιμελητήριο Εύβοιας
Με σκοπό να διαχύσει ένα δυνατό μήνυμα επιτυχούς συνεργασίας των παραγωγικών φορέων του τόπου και να εκφράσει το πνεύμα της σύμπνοιας και της αλληλεγγύης από το οποίο εμφορείται ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας, Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτείας, θεσμικοί εκπρόσωποι, πολιτευτές, επιχειρηματίες.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επιχειρήσεις που διακρίθηκαν για την εξαίρετη και καινοτόμο επιχειρηματική δράση τους, αναδεικνύοντας τες ως κύριες πύλες εισόδου της Ελλάδας σε ένα καλύτερο αύριο.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:

1. Βασίλειος Ρουμπής, Χονδρικό Εμπόριο Χυμών, μεταλλικών νερών και αναψυκτικών bfresh spitiko

2. Αφοί Γεωργίου ΟΕ, Κατασκευή Αγαλματιδίων και άλλων αντικειμένων διακόσμησης από κεραμική ύλη

3. Τσόκος Γ. Νικόλαος και Τσόκου Γ. Ασημένια ΟΕ, Παραγωγή Γαλακτοκομικών και άλλων προϊόντων

4. Ευάγγελος Καπετάνιος, Βιομηχανία Συνθετικών Κουφωμάτων Kaptain S.A Pvc

5. Αθανάσιος Φλώκος, Παραγωγή χυμού από ρόδι - Ελυμνίων Ρόδι Elimnion Rodi

6. Λέγκα Γρηγοριάδου Μούντριχα, Εταιρεία Φυτικών προϊόντων Ομορφιάς Lenga Grape Spa

Επίσης, βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στον Επιμελητηριακό Θεσμό ο Αθανάσιος Τσώκος και για την προσφορά στην Πολιτιστική κληρονομιά της Εύβοιας, βραβεύτηκε η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ευβοίας κ. Αγγελική Σίμωσι.

Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βούλα Αγιοστρατίτη μετά τον σύντομο χαιρετισμό της, ενημέρωσε τους επιχειρηματίες και θεσμικούς εκπροσώπους για το έργο που επιτέλεσε το Επιμελητήριο κατά το περασμένο έτος. Έργο για την στήριξη των υγιών επιχειρηματικών δυνάμεων, για την επίλυση των προβλημάτων, για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων τους και κατ'επέκταση για την γενικότερη πρόοδο του τόπου, το οποίο ως ανέφερε θα συνεχιστεί με την ίδια θέρμη, με την ίδια δυναμική και την επόμενη χρονιά.

Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε κυρίως για τις ενέργειες που έγιναν για την αναβάθμιση του Επιμελητηρίου, για την επίλυση προβλημάτων των επιχειρηματιών, για την κατάρτιση και εκπαίδευση των μελών, για την τόνωση της Ευβοϊκής παραγωγικής και τουριστικής εξωστρέφειας, για την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα, για την ενίσχυση του Σωματείου Αλληλοβοήθειας και κατ' επέκταση και του κοινωνικού ρόλου του Επιμελητηρίου.

Στάθηκε ωστόσο πολύ υπερήφανη για τις παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου για την ρύθμιση των δανείων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας και των Πυρόπληκτων που ήταν με την εγγύηση του δημοσίου. Ως μεγάλη επιτυχία αξιολόγησε, το αποτέλεσμα των πολλών συναντήσεων με το αρμόδιο Υπουργείο και τις πολλές ημερίδες που διοργάνωσε το Επιμελητήριο με τον Γεν. Γραμματεία διαχείρισης ιδιωτικού χρέους κ. Κουρμούση, ώστε να επιτευχθεί η εκλογίκευση και απλούστευση των διαδικασιών υπαγωγής των επιχειρήσεων στον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Την παρουσίαση και την επιμέλεια των βίντεο που προβλήθηκαν είχε αναλάβει η κ. Αντωνία Κεράτσα. Ενώ στην είσοδο του χώρου η Δέσποινα Λαθούρα υποδέχθηκε τους καλεσμένους, μουσικά!Δημοφιλή σήμερα

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

22/3/2019
Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Λυκείου Νέας Αρτάκης, Νικόλαος Βήττας, κάνει λόγο για παράπονα που έχουν για την συμπεριφορά και την απο...
Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

22/3/2019
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδος θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CA...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας