Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συμπόρευση για τις δημοτικές παρατάξεις «Συμπολιτεία» και «Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, για τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.
Γιώργος Θεοδώρου και Θανάσης Μπουραντάς, μαζί για τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου
Γιώργος Θεοδώρου και Θανάσης Μπουραντάς, μαζί για τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου
Ο νυν Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς θα συμπορευτεί με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Κύμης-Αλιβερίου, Γιώργο Θεοδώρου για τις εκλογές του Μαΐου 2019.

Ακολουθεί η κοινή δήλωση των παρατάξεων:

Εν όψει του νέου αυτοδιοικητικού περιβάλλοντος που διαμορφώνεται με τη τελευταία νομοθετική ρύθμιση, των αναγκών και των απαιτήσεων του παρόντος και του μέλλοντος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και ως υπεύθυνες Δημοτικές Παρατάξεις και ενεργοί πολίτες, ξεκινήσαμε έναν ειλικρινή, ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο που είχε σαν στόχους: 
- Τη διερεύνηση κοινών αντιλήψεων και θέσεων σε μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται και επηρεάζουν την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας. 
- Την επεξεργασία και συνδιαμόρφωση δράσεων που άπτονται των μεγάλων αναπτυξιακών προκλήσεων για την Τ.Α. και που να «απαντούν», με το καλύτερο τρόπο, στις προσδοκίες και στα θέματα καθημερινότητας  των δημοτών μας.
- Τη δημιουργία ενός κοινού οράματος, στη βάση συνθέσεων και συνενώσεων δημιουργικών δυνάμεων του τόπου με πολλαπλασιαστικές θετικές επιδράσεις και κοινωνικό αντίκτυπο. 

Προς την κατεύθυνση αυτή:
- Επιλέξαμε το δρόμο της συνεννόησης, των συναινέσεων και των συνεργειών για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
- Αντιστρατευτήκαμε λογικές κατακερματισμού, περιχαράκωσης και αποκλεισμού που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν διχαστικά και εν τέλει σε βάρος των πραγματικών αναγκών του Δήμου και των δημοτών.
- Αντιταχθήκαμε σε στρατηγικές και ενέργειες πολυδιάσπασης, που μοναδικό στόχο έχουν στενές προσωπικές ή και πολιτικές/κομματικές επιδιώξεις και όχι την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δημοτών.
- Ξεπεράσαμε τις όποιες αγκυλώσεις με την ενεργοποίηση ενωτικών πρωτοβουλιών, με τη κατάθεση συνθετικών γνώσεων και εμπειριών και με τη διασφάλιση ανάδειξης ήθους, προσφοράς και ανιδιοτέλειας.
- Ακολουθήσαμε διαφανείς προεκλογικές προγραμματικές συγκλίσεις και συμφωνίες, απορρίπτοντας συγκυριακές, «θολές» και επίπλαστες μετεκλογικές ισορροπίες.

Για τους παραπάνω λόγους:
ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον νυν Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά. Για να ενισχύσουμε και να διευρύνουμε τα βήματα μετασχηματισμού, νοικοκυρέματος και ανάπτυξης που έγιναν μέχρι σήμερα στο Δήμο μας. Για να δώσουμε ΜΑΖΙ τον αγώνα για ένα καλύτερο ενωτικό προοδευτικό Αύριο, για ένα Δήμο υπερκομματικό, ισχυρό, δίκαιο, πρωτοπόρο, κοινωνικά αλληλέγγυο. 
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Δημότες, ανεξαρτήτως ιδεολογικών αφετηριών και κομματικών εξαρτήσεων, να συστρατευτούν ενεργά μαζί μας, ώστε το κοινό μας όραμα να γίνει πραγματικότητα και να καταστεί προπάντων βιώσιμο, αποτελεσματικό και επωφελές για κάθε δημότη.

ΓΙΑ ΤΗ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»    ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ                         ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ
Δημοφιλή σήμερα

Το Υδατοδρόμιο της Σκύρου στη τελική Ευθεία - χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του

Το Υδατοδρόμιο της Σκύρου στη τελική Ευθεία - χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του

17/3/2019
Xρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του Υδατοδρομίου στην Σκύρο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με το...
Πρώτη θέση για τους Ευβοιώτες αθλητές στο σκάκι

Πρώτη θέση για τους Ευβοιώτες αθλητές στο σκάκι

17/3/2019
Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα σκάκι, αθλητές από σχολεία της Εύβοιας, έλαβαν την 1η θέση ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές....
Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στη Θήβα και στην Αλίαρτο

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στη Θήβα και στην Αλίαρτο

16/3/2019
Στη Θήβα και στην Αλίαρτο βρέθηκαν στις 15 Μαρτίου 2019 ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και η Παράταξη «Στερεά… Υπεροχής!»....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας