Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Κυβέρνηση αναδεικνύοντας τη συνεχή μέριμνα για τις πληγείσες περιοχές της χώρας κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τη Δημοτική Ενότητα Χαλκιδέων, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που έπληξαν περιοχές της.
Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ
Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, Βαγγέλης Αποστόλου, Γιώργος Ακριώτης, Τάσος Πρατσόλης και Ζωή Λιβάνιου σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους Υπουργούς τους ενημέρωσαν από πρώτο χέρι για την κατάσταση και ζήτησαν να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Ήδη το ΙΓΜΕ επισκέφτηκε την περιοχή και θα καταθέσει άμεσα την πρότασή του. 

Ο Δήμος Χαλκιδέων, εκτός από τα μέτρα που όφειλε να είχε πάρει εδώ και χρόνια γιατί γνώριζε το πρόβλημα, οφείλει άμεσα να προβεί σε καθαρισμό όσο περισσότερων αποχετευτικών τάφρων είναι δυνατόν, ώστε να υπάρξει διέξοδος των νερών προς τη θάλασσα, ακόμη και με άντληση και να υποβάλλει αίτημα στην Υφυπουργό Οικονομικών  Κ. Παπανάτσιου με το οποίο να ζητά την ανακούφιση των πληγέντων.

Οι βουλευτές και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Τάσος Καλαθέρης έχουν επισκεφθεί τις περιοχές και βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους πληγέντες.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας