Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Βασίλης Καθαροσπόρης ανακοίνωσε ακόμη δέκα άτομα για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του.
Βαγγέλης Γκάβαλης
Βαγγέλης Γκάβαλης
Την υποψηφιότητα τους με τον συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ανακοίνωσαν ο Βαγγέλης Γκάβαλης, ο Πλούταρχος Καλούτσος, ο Γιάννης Σταματίου, η Ευαγγελία Τσιριμώκου, ο Τάσος Σολομονίδης, ο Δημήτρης Πίσχινας, ο Ηλίας Λειβαδίτης, ο Δημοσθένης Κουτουλής, ο Θοδωρής Μπαγέωργος και ο Ναούμ Παναγιώτου.


Ποιο αναλυτικά:

Ο Βαγγέλης Γκάβαλης αναφέρει:

«Αγαπώντας τον τόπο μου, θέλοντας να προσπαθήσω για την ανάπτυξη του και πιστεύοντας στις δυνάμεις του Βασίλη Καθαροσπόρη και της ομάδας ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Δεσμεύομαι να προσπαθήσω με αίσθημα ευθύνης για να βρεθούν άμεσες και αποτελεσματικές ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ».

Ο Πλούταρχος Καλούτσος αναφέρει:

«Γεννήθηκα και ζω στην Δροσιά Χαλκίδας. Είμαι 23 χρονών φοιτητής τουριστικών εγκαταστάσεων και εργαζόμενος σε τομέα εστίασης και τουρισμού τα τελευταία 7 χρόνια!

Η Κοινότητα Δροσιάς είναι η ναυαρχίδα στον τουρισμό του Δήμου Χαλκιδέων. Χιλιάδες κόσμου συρρέουν τους καλοκαιρινούς μήνες στην πιο οργανωμένη πλάζ αυτή των Αλυκών. Δροσιά είναι επίσης, το ουζάκι στο κέντρο, οι άριστες γεύσεις στον Άγιος Μηνά,ο Απκο,οι θεατρικές ομάδες,ο οικισμός Οντάθι, οι οικιστές που επέλεξαν την περιοχή μας για να ζήσουν.

Είμαστε ένα σημαντικό κύτταρο στο σώμα του Δήμου Χαλκιδέων. Δυστυχώς μας έχουν ξεχάσει,μας απαξίωσαν και το χωριό μοιάζει παρατημένο στο έλεος.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός,είμαι ενεργός δημότης και έχω την όρεξη να προσφέρω όπως μπορώ σε μια προσπάθεια για να αλλάξει ο τόπος μας.

Με ξεκάθαρη σκέψη και μεγάλη μου τιμή αποφάσισα την συμμετοχή μου στην ανεξάρτητη συμμαχία πολιτών και στον συνδυασμό #ΛΥΣΗ_ΤΩΡΑ με επικεφαλής τον Βασίλη Καθαροσπόρη.

Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ έργα με βαρύγδουπες δηλώσεις. Μπορώ όμως να σας υποσχεθώ ότι με όρεξη και διάθεση για προσφορά θα ασχοληθώ για το καλύτερο του χωριού μας του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!

Η στήριξη σας για μένα θα είναι πολύτιμη.»


Ο Γιάννης Σταματίου είναι παντρεμένος με την Άννα Ρουμελιώτη, έχει 2 παιδιά και έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ξηρόβρυσης.

Ο ίδιος αναφέρει:

«Με αίσθημα ευθύνης και προσφορά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη και θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Η πόλη μας έχει ανάγκη από άμεσες και δραστικές λύσεις κόντρα στην απάθεια και την αδράνεια. Ήρθε η ώρα η επόμενη δημοτική αρχή να είναι οι ίδιοι οι πολίτες.»


Η Ευαγγελία Τσιριμώκου είναι κάτοικος της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας με πλούσια δράση κατά το παρελθόν με τα κοινά και μέλος πολιτιστικών συλλόγων.

Η ίδια αναφέρει:

«Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη και θα είμαι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Δεσμεύομαι πως θα προσπαθήσω και θα εργαστώ σκληρά μαζί με την ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ για να δοθεί τέλος στην αδράνεια και την απάθεια που καταβάλει τον τόπο μας».


Ο Τάσος Σολομονίδης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κάτοικος Αυλίδας.

Ο ίδιος αναφέρει:

«Στην απάθεια απαντάμε με πράξεις. Αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη και να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ δεσμευόμενος, ότι και εγώ με τη σειρά μου θα αγωνιστώ για να δούμε τον τόπο μας, όπως μας αξίζει».


Ο Δημήτρης Πίσχινας διαμένει στο Αφράτι. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί, που σπουδάζει Λογιστική στην Κοζάνη. Είναι συνταξιούχος Αστυνομικός από το 2010, έχοντας υπηρετήσει για χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας. Διετέλεσε Γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Χαλκίδος επί δύο θητείες, καθώς και ταμίας του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού Αφρατίου, με επιτυχή πορεία μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος αναφέρει:

«Συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα του Βασίλη Καθαροσπόρη για να βοηθήσουμε στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Προσφέρω στο Κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ τις εμπειρίες μου, παίρνω τη φρεσκάδα και τις νέες ιδέες της ομάδας και παλεύω δυναμικά για μια καλύτερη πόλη.»


Ο Ηλίας Λειβαδίτης μεγάλωσε και κατοικεί στο Βαθύ Αυλίδος. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής Καβάλας, στο ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και Θράκης. Έκτοτε εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο αντικείμενό του, στην ανάπτυξη εφαρμογών και τη δημιουργία ιστοσελίδων.
Με την υποψηφιότητά του και τη δυναμική του συνδυασμού του Βασίλη Καθαροσπόρη έχει ως στόχο την άνοδο του βιοτικού επιπέδου στο Βαθύ και την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει από την αδιαφορία των έως τώρα τοπικών αρχών.


Ο Δημοσθένης Κουτουλής είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος του τίτλου Master of Science στο αντικείμενο Strengthening and Maintenance of Civil Engineering Structures από το πανεπιστήμιο του Leeds-UK. Από το 1999 είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται ενεργά με προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακής αναβάθμισης ευρείας κλίμακας. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2 ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης και είναι πρόεδρος στον Α.Ο. Κύζικος N. Αρτάκης.

Ο ίδιος αναφέρει:

«Γεννήθηκα και κατοικώ στην Νέα Αρτάκη. Πιστεύω ακράδαντα, ότι η πόλη που μεγάλωσα, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και ζω με την οικογένεια μου, έχει προοπτικές που πρέπει επιτέλους να αναδειχθούν.

Η ακαδημαϊκή μου κατάρτιση και επαγγελματική ενασχόληση εντός και εκτός ορίων της πόλης μας, με οδηγεί στο συμπέρασμα, πως ο ευρύτερος Δήμος Χαλκιδέων αποτελεί ένα Δήμο με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, που οφείλουμε συλλογικά, συμμετοχικά και ολοκληρωτικά να αξιοποιήσουμε.

Αντ’ αυτού ερχόμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με πληθώρα ζητημάτων καθημερινότητας, που θα έπρεπε a priori να μην υπάρχουν. Δυστυχώς, η απάθεια δεν αποτελεί σημείο των καιρών. Οφείλουμε ως ενεργοί πολίτες να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να προσπαθούμε συλλογικά για να βελτιώσουμε τα μικρά και τα μεγάλα θέματα της καθημερινότητας μας, κοιτώντας ταυτόχρονα το μέλλον και βάσει οργανωμένου πλάνου να δημιουργήσουμε το αύριο που μας αξίζει.

Θεωρώντας ότι η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ αποτελεί τη μοναδική ακομμάτιστη, ανεξάρτητη και αξιόλογη προσπάθεια για το Δήμο Χαλκιδέων, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη -ενός ανθρώπου με καθαρή ματιά και αγάπη για την πόλη μας - και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Στόχος μας, το όραμα των συμπολιτών για μια ΒΙΩΣΙΜΗ-ΠΡΑΣΙΝΗ-ΖΩΝΤΑΝΗ-ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ να γίνει επιτέλους πράξη».


Ο Θοδωρής Μπαγέωργος αναφέρει:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλει ανθρώπους καθαρούς, εργατικούς και αποτελεσματικούς. Πιστεύω ότι έχω όλα τα εφόδια και γι’ αυτό επέλεξα να δώσω τον προσωπικό μου αγώνα με τον Βασίλη Καθαροσπόρη. Τιμώ τον Βασίλη Καθαροσπόρη για το ήθος και την ακεραιότητά του. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να προσφέρω στον αγώνα για την καλή πορεία αυτού του τόπου».


Ο Ναούμ Παναγιώτου είναι απόφοιτος του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής, υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας και σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας σε γνωστή εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στην Αθήνα.

Πρόκειται για έναν από τους νεότερους υποψηφίους στον Δήμο Χαλκιδέων, με σπουδές στη δημόσια διοίκηση και επαγγελματική ενασχόληση με πολιτικές καμπάνιες.Δημοφιλή σήμερα

Το Υδατοδρόμιο της Σκύρου στη τελική Ευθεία - χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του

Το Υδατοδρόμιο της Σκύρου στη τελική Ευθεία - χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του

17/3/2019
Xρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του Υδατοδρομίου στην Σκύρο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με το...
Πρώτη θέση για τους Ευβοιώτες αθλητές στο σκάκι

Πρώτη θέση για τους Ευβοιώτες αθλητές στο σκάκι

17/3/2019
Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα σκάκι, αθλητές από σχολεία της Εύβοιας, έλαβαν την 1η θέση ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές....
Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στη Θήβα και στην Αλίαρτο

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στη Θήβα και στην Αλίαρτο

16/3/2019
Στη Θήβα και στην Αλίαρτο βρέθηκαν στις 15 Μαρτίου 2019 ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και η Παράταξη «Στερεά… Υπεροχής!»....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας