Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Ιωάννα Δαριβέρη γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1989, είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νικόλαο Γαλάνη με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη.
Ιωάννα Δαριβέρη
Ιωάννα Δαριβέρη
Κατάγεται από την πολύτεκνη 10μελή οικογένεια της Χαλκίδας, του Σπύρου και της Μαρίας Δαριβέρη. 

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Χαλκίδας με βαθμό απολυτηρίου Άριστα. 

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2015 διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο στην πόλη της Χαλκίδας με ειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο, Δίκαιο Εταιρειών, Εμπορικό Δίκαιο, Δίκαιο Συμβάσεων, Τραπεζικό Δίκαιο, Φορολογικό, Δημόσιο, Εμπράγματο δίκαιο, Ενοχικό δίκαιο, Οικογενειακό Δίκαιο, Κληρονομικό Δίκαιο. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας και της Ένωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων.

Από το 2014 είναι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Χαλκιδέων. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (2017-2018), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (2014-2018), της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης (2014-2018) και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Χαλκιδέων. (2014-2016).

Γνωρίζει άριστα  Αγγλικά και Γερμανικά ενώ παράλληλα είναι κάτοχος πτυχίου ECDL. 

Τα επιστημονικά ενδιαφέροντα της αφορούν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, περιφερειακής και τοπικής ανάπτυξης, πολιτικής προστασίας του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, πολιτιστικού τουρισμού, αθλητισμού, κοινωνικής πρόνοιας, πολιτιστικής παιδείας, πολιτισμού, έρευνες όψεων πολιτιστικής πολιτικής και πολιτιστικού management καθώς και καταγραφή στοιχείων για ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες σε πολιτιστικούς φορείς και επιτελικά στελέχη ιδιωτικών και δημοσίων πολιτιστικών φορέων. 

Η μουσική και οι παραδοσιακοί χοροί είναι σημαντικό κομμάτι στη ζωή της, καθώς από μικρή ηλικία ήταν μέλος της Μητροπολιτικής Χορωδίας της Χαλκίδας με υπεύθυνη την κα Μαγδαληνή Αργυράκη. 

Η Ιωάννα Δαριβέρη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, με το συνδυασμό «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας