Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 οι μαθητές των σχολείων της Εύβοιας παρουσίασαν στο Επιμελητήριο Εύβοιας, τις εργασίες τους ενώπιον της επιτροπής αξιολόγησης.
Οι μαθητές των σχολείων της Εύβοιας παρουσίασαν τις εργασίες τους στο Επιμελητήριο Εύβοιας
Οι μαθητές των σχολείων της Εύβοιας παρουσίασαν τις εργασίες τους στο Επιμελητήριο Εύβοιας
Οι μαθητές των σχολείων της Εύβοιας που συμμετέχουν στον 6ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία, παρουσίασαν στο Επιμελητήριο Εύβοιας, τις εργασίες τους μπροστά στην επιτροπή αξιολόγησης.
 Ο κ. Γιάννης Γεροντίτης, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ευβοίας στην Επιτροπή Αξιολόγησης των εργασιών, αφού καλωσόρισε και συνεχάρη τους μαθητές των σχολείων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό τόνισε για μία ακόμη φορά την σημαντικότητα της διασύνδεσης της επιχειρηματικότητας με την εκπαίδευση για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Επεσήμανε δε, την συμβολή της οικογένειας και των καθηγητών στην παρακίνηση των μαθητών ν΄ αυτενεργούν και ν αναλαμβάνουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Ακολούθησε η παρουσίαση των εργασιών από τους μαθητές προκειμένου να επιλεγούν οι τρείς καλύτερες που θα διαγωνιστούν σε επίπεδο περιφέρειας για να διεκδικήσουν ένα από τα επτά χρηματικά βραβεία.
Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης εκτός από τον κ. Γιάννη Γεροντίτη αποτελούν οι: Μπαλντούκας Αντώνιος, Εκπρόσωπος ΤΕΙ Χαλκίδας, Ράζου Αικατερίνη Εκπρόσωπος της  Δ/σης Δ/μιας Εκπαίδευσης Εύβοιας-ΚΕΣΥΠ, Αλιακίζογλου Αικατερίνη Εκπρόσωπος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Περιφερειακού Τμήματος Εύβοιας και Αναστασίου Δημήτριος Εκπρόσωπος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/ Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς.  
Στη συνάντηση εκτός από τους μαθητές παραβρέθηκαν οι καθηγητές τους καθώς και ο κ. Γιώργος Γκάρτζιος, προϊστάμενος του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής υποστήριξης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει στη Λαμία για την απονομή των βραβείων.Δημοφιλή σήμερα

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

22/3/2019
Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Λυκείου Νέας Αρτάκης, Νικόλαος Βήττας, κάνει λόγο για παράπονα που έχουν για την συμπεριφορά και την απο...
Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

22/3/2019
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδος θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CA...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας