Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Παναγιώτης Σίμωση προς την Υπουργό Οικονομίας, με την οποία προτείνεται η κατάργηση του υφιστάμενου νομικού πλαισίου δημοσιότητας του ισολογισμού και η υποχρέωση της δημοσίευσης του στην ιστοσελίδα (site) του Επιμελητηρίου στο οποίο υπάγεται η εταιρεία και σε μία τουλάχιστον τοπική εφημερίδα.

Κυρία Υπουργέ,

Όλος ο επιχειρηματικός κόσμος καθημερινά βιώνει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία της χώρας μας. Μέσα στη δίνη των προβλημάτων τους οι επιχειρήσεις καλούνται να δαπανήσουν ποσά τα οποία επιβαρύνουν την βιωσιμότητα τους και αντί να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος το επιβαρύνονται άσκοπα.
Πολλές εταιρείες μέλη του Επιμελητηρίου μας διαμαρτύρονται και εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την αναγκαιότητα της δημοσίευσης του ισολογισμού τους σε μια Οικονομική και μια Πολιτική εφημερίδα πέραν από τη δημοσίευση του σε μια τοπική εφημερίδα.
Η πρόταση μας συνίσταται στην κατάργηση του υφιστάμενου νομικού πλαισίου δημοσιότητας του ισολογισμού και την υποχρέωση της δημοσίευσης του στην ιστοσελίδα (site) του Επιμελητηρίου στο οποίο υπάγεται η εταιρεία και σε μία τουλάχιστον τοπική εφημερίδα.
Δημοφιλή σήμερα

Σφοδρή σύγκρουση με ντεραπάρισμα ΙΧ στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα

Σφοδρή σύγκρουση με ντεραπάρισμα ΙΧ στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα

20/9/2018
Το ατύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Ληλαντίων και Μεγασθένους, λίγο μετά τις 18:30. Από το τρακάρισμα ντεραπάρισε α...
«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

13/9/2018
Το πρώτο υπαίθριο Φεστιβάλ στον Πεζόδρομο της Ερμού είναι γεγονός....
Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

13/9/2018
Η ταινία «Η καλόγρια» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 20 εώς και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας