Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στις 19-20 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Thermae Sylla στα Λουτρά Αιδηψού το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.
1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Αιδηψό
1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Αιδηψό
Ο τίτλος είναι: «Δήμος Ιστιαίας – Λ. Αιδηψού 2029: Βιώσιμη Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα - Αξιοποίηση Φυσικού Πλούτου».

Η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου αναφέρει:

«Το συνέδριο αυτό διεξάγεται με συνδιοργάνωση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα των Υπουργείων: Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού, στο οποίο θα συμμετέχουν ως βασικοί ομιλητές καταξιωμένοι επιστήμονες Καθηγητές Παν/μίου με καταγωγή από την περιοχή μας αλλά και άλλοι ειδικοί επιστήμονες, καθώς και εκπρόσωποι φορέων του Δήμου μας.

Βασικοί στόχοι του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δήμου Ιστιαίας – Λ. Αιδηψού είναι: η θέσπιση οράματος και στρατηγικών για την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, η αξιοποίηση και προστασία των φυσικών πόρων κάτω από το πρίσμα της αειφορικής διαχείρισης, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής κά.

Οι βασικές θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου θα είναι:

Γεωργία – Δάση - Κτηνοτροφία - Ιχθυοκαλλιέργειες - Εναλλακτικές καλλιέργειες – Αγροδιατροφή - Πιστοποίηση προϊόντων / υπηρεσιών – Κυκλική οικονομία Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη Περιβάλλον – Πολιτισμός – Ιστορία - Μάρκετινγκ –Branding - Επικοινωνία – Εξωστρέφεια – Αποτελεσματική προβολή Β. Ευβοίας Επενδύσεις - Επιχειρηματικότητα - Κοινωνική Επιχειρηματικότητα - Χρηματοδοτικά εργαλεία - αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας – Πολιτικές Υποδομές – Υγεία – Μεταφορές – Χωροταξία – Χρήσεις γης – Οικιστική ανάπτυξη

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Η είσοδος για την παρακολούθηση των εργασιών του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού είναι ελεύθερη και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο site του Συνεδρίου συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εγγραφής που υπάρχει.

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στις εργασίες του Συνεδρίου ως εισηγητές μπορούν να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι 24 Μαρτίου 2019 συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα και στη συνέχεια η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου θα κρίνει σχετικά με την αποδοχή της.

Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες και τους φορείς του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού να στηρίξουν το Συνέδριο προκειμένου να επιτύχουμε όλοι μαζί την πραγματική βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας που τόσο το αξίζει!».Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας