Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Δήλωση Δημήτρη Παρασκευά, υποψήφιου Δημάρχου Καρύστου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για το κλείσιμο του ταχυδρομείου στο Μαρμάρι.
Δήλωση Δημήτρη Παρασκευά, για το κλείσιμο του ταχυδρομείου στο Μαρμάρι
Δήλωση Δημήτρη Παρασκευά, για το κλείσιμο του ταχυδρομείου στο Μαρμάρι
Ο ίδιος αναφέρει:

«Να μην κλείσει το ταχυδρομείο Μαρμαρίου!

Είναι απαράδεκτη η απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ να προχωρήσουν στο κλείσιμο του καταστήματος στο Μαρμάρι που εξυπηρετεί το χωρίο αλλά και όλα τα χωριά του πρώην δήμου Μαρμαρίου.

Η διοίκηση των, ιδιωτικοποιημένων πλέον, ΕΛΤΑ με μόνο κριτήριο το κέρδος προχωρά στο κλείσιμο 200 ταχυδρομείων, ανάμεσα σε αυτά και του Μαρμαρίου και στην απόλυση, μέσω εθελούσιας εξόδου, περίπου 2500 εργαζομένων στα ταχυδρομεία. Τα καταστήματα αυτά στη συντριπτική τους πλειοψηφία βρίσκονται σε δυσπρόσιτες περιοχές – ορεινές ή νησιωτικές - που χρειάζονται στήριξη και όχι κλείσιμο και των τελευταίων υπηρεσιών που εξυπηρετούν τους κατοίκους τους.

Στηρίζουμε απόλυτα τον αγώνα των κατοίκων του Μαρμαρίου και των υπαλλήλων του ταχυδρομείου ενάντια στο κλείσιμο του ταχυδρομείου στο Μαρμάρι. Αγώνας που κράτησε ως τώρα ανοιχτό το κατάστημα.

Έστω και τώρα η Κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο του ταχυδρομείου στο Μαρμάρι και σε κάθε άλλη δυσπρόσιτη περιοχή! Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος στα ΕΛΤΑ!»Σχετικά άρθρα

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας